Imate li kod kuće stare figurice iz Kinder jaja? Vrijede pravo bogatstvo

Ako ste među onima koji su sačuvali kultne figurice, možda imate sreće. Neke vrijede pravo bogatstvo, čak i nekoliko tisuća eura.
12 tisuća eura možete dobiti za figuricu Štrumpfa!!! Koje još figure nose ogroman novac?

Patuljak Ferdi Fallobst može vrijediti između 2000 i 3500 eura, a figure Asterixa i Obelixa dosežu vrijednost od 100 do 180 eura.

Imate li kod kuće stare figurice iz Kinder jaja? Vrijede pravo bogatstvo Pinterest
13. 11. 2022

Kinder čokoladno jaje spaja okus čokolade s uzbuđenjem iznenađenja. Na policama se prvi put pojavio 1974. godine i od tada ga zavoljela djeca diljem svijeta. Neki su pažljivo čuvali figurice. Ako i vi kod kuće imate figurice ovog popularnog proizvoda u kutijama ili kutovima, mogu vam donijeti lijepu svotu novca.

12 tisuća za figuricu Štrumpfa

Najpoželjnije su figurice Štrumpfova. Najviše cijene postižu Štrumfovi u obliku noćnog čuvara, Štrumf sa zviždaljkom i štrumf sa ogledalom, na eBayu se prodaju za nekoliko tisuća eura. Među njima je najvrjednija figurica Štrumpfa noćnog čuvara, za koju se, kako javlja nekoliko medija, može izdvojiti i do 12.000 eura.
 

No ne postižu sve figurice spomenutog Štrumpfa takve cijene. Kolekcionari obraćaju pažnju na određene detalje. Figurica Štrumfa noćnog čuvara postiže tako vrtoglave vrijednosti samo ako je izrađena od čvrste plave plastike, a kapa i hlače su oslikani. Ali to vrijedi samo pod jednim uvjetom: ogledalo mora biti srebrno, a ne bijelo. Među vrjednijima je Štrumpf na štulama koji vrijedi oko 900 eura.

Koje još figure nose novac?

Pravo bogatstvo vam ne donose samo Štrumpfovi. Među vrjednijim Kinder figuricama od čokoladnih jaja je i patuljak Ferdi Fallobst koji može vrijediti između 2000 i 3500 eura. Figure Asterixa i Obelixa dosežu vrijednost od 100 do 180 eura.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.