To može samo ljubav: Danijela zbog svog odabranika ponovno vjeruje ljudima, a ovo je razlog

- "Malo sam zbunjena kad pričam o njemu." Pjevačica je za svog Josipa rekla da je zaista vrlo poseban, pogotovo jer...

To može samo ljubav: Danijela zbog svog odabranika ponovno vjeruje ljudima, a ovo je razlog Instagram/Danijela Martinović
24. 3. 2023

Nakon prekida veze s pjevačem Petrom Grašom, s kojim je bila zajedno 25 godina, Danijela Martinović ponovno ljubi. Srce joj se zagrijalo za hrvatskog krim policajca Josipa Plavića, a posebno ju se dojmio pogled na život 49-godišnjeg policajca, rekla je u hrvatskoj emisiji InMagazin. Razlog zašto ga vidi kao "tako poseban i drugačiji je taj što puno radi s običnim ljudima". Pritom je dodala kako je i njezin Josip vrlo susretljiv i uslužan.Pjevačica je nedavno predstavila novu pjesmu Vjerujem u ljude (Vjerujem u ljude, op.a.), za koju je snimila i videospot, a nova uvidi su bili inspiracija. U njemu su pojedinci koji nas inspiriraju: vatrogasac, paraolimpijac, humanitarac, arhitekt, ali i djevojka koju su naučili znakovni jezik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Za Josipa kažu da je glazbenik u duši, kako je o njemu rekla u emisiji. U mladosti je imao svoju glazbenu grupu Outlaw u kojoj je svirao gitaru i pisao pjesme. Jedan od najslađih trenutaka u emisiji bio je kada je do ušiju zaljubljena pjevačica rekla: "Malo sam zbunjena kad pričam o njemu."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.