Daniel Popović tuži mega svjetsku zvijezdu The Weeknd: optužuje ga za plagijat (mislite li da su dvije pjesme stvarno slične?)

Svjetski skandal. Poslušajte obje pjesme i sami prosudite je li nekadašnji uspješni sudionik Eurovizije u pravu!

Crnogorsko-hrvatski pjevač Daniel Popović, koji već godinama živi u Sloveniji, kamo ga je dovela ljubav, planira tužiti svjetski poznatog glazbenika The Weeknda zbog navodnog plagijata

Daniel Popović tuži mega svjetsku zvijezdu The Weeknd: optužuje ga za plagijat (mislite li da su dvije pjesme stvarno slične?) The Weekned/instagram
1. 9. 2023

Crnogorsko-hrvatski pjevač Daniel Popović, koji već godinama živi u Sloveniji, kamo ga je dovela ljubav, planira tužiti svjetski poznatog glazbenika The Weeknda zbog navodnog plagijata. Melodija hita The Weeknda Save Your Tears, objavljenog 2020., Popovića snažno podsjeća na njegovu pjesmu I Know You Are The One koju je snimio 1994., pa se odlučio na sudsku tužbu, rekao je za emisiju IN Magazin na Hrvatska televizija Nova već se dogovara s odvjetnicima ili izdavačkom kućom da u njegovo ime podignu tužbu.

"Ugovor je u pripremi, potpisat ćemo ga i idemo u akciju. Što bude, bude", rekao je pjevač koji je 1983. s pjesmom Džuli predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu. Čujete li i vi sličnost? Poslušajte i usporedite:

Mislite li da će Popović uspjeti s tožbom?

Glasbena legenda Daniel Popović: "V življenju umetnika ni rezervne možnosti"

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.