ČAROBNIH 18 FOTKI KAMPIRANJA NA 4 KOTAČA Plašite se hotela i švedskih stolova zbog Covida-19, ne odustajte od izleta, a kampiranje je pravo rješenje

Foto session DO SKRIVENIH ČAROLIJA PRIRODE u Miniju koji pruža u divljini maksimalni učinak! Želite li biti suvremen nomad, ne risakirati boravke u hotelima i zatvorenim prostorima..., onda je kampiranje dobitno rješenje. S Cooperom S Countrymanom i na najskrivenija mjesta netaknute divljine. Iz Munchena su odaslali što sve može njihov adut. Zanimljivo, jer u trenucima kad valja izbjegavati zatvorene prostore, švedske stolove i hotele, kampiranje se ukazuje kao idelano rješenje. Fenomenalne fotke boravka u divljini na četiri kotača, i to samo kakava Minijevska, to najbolje dočaravaju. Vrhunska mjesta s pogledom na jezera istražili su u sjevernoj Italijus posve novim adaptiranim kampiranju MINI Cooper S Countrymanom ALL4 i s krovnim šatorom.  
Jezero Iseo raj je za ljubitelje kampiranja. Vozeći se cestama pored jezera, MINI Cooper S Countryman ALL4 otkriva mnoga slikovita mjesta uz jezero za prenoćište. Oni koji traže raznolikost i žele se preseliti svaki dan, mogu spontano i sa stilom putovati s spavaćim dijelom nadahnutim MINI dizajnom montiranim na krov višenamjenskog vozila s 5 vrata

ČAROBNIH 18 FOTKI KAMPIRANJA NA 4 KOTAČA Plašite se hotela i švedskih stolova zbog Covida-19, ne odustajte od izleta, a kampiranje je pravo rješenje BMW PRESS
9. 10. 2020

Jezero Iseo raj je za ljubitelje kampiranja, a MINI Cooper S Countryman ALL4 posebno je i posve neobično sredstvo za otkrivanje prirodnih čarolija. Želite li biti suvremen nomad, ne risakirati boravke u hotelima i zatvorenim prostorima..., onda je kampiranje dobitno rješenje. U Miniju su se potrudili da idu u korak s vremenom i stoga su osmislili MINI Cooper S Countryman ALL4. S njime je moguće otkrivati slikovita mjesta gdje god poželite. U Munchenu su osmislili i kampanju za populariziranje slobodnog načina života te na primjeru kampiranja po sjevernoj Italiji napravili fenomenalne fotografije koje možda najbolje dočaravaju kako Mini pruža u divljini maksimalni učinak.  Oni koji traže raznolikost i žele se preseliti svaki dan, mogu spontano i sa stilom putovati s spavaćim dijelom nadahnutim MINI dizajnom montiranim na krov višenamjenskog vozila s 5 vrata. U sjevernoj talijanskoj regiji Lombardija sigurno ne nedostaje hladnih voda. Bilo da se radi o sofisticiranom jezeru Como ili jezeru Garda, omiljenom među njemačkim posjetiteljima već desetljećima: posvuda turiste mame bistra voda, lagani vjetrovi i planinska panorama alpskog podnožja. Jezero Iseo posebno je popularno među ljubiteljima kampiranja. Puno obilje kampirališta smještenih točno na jezeru otežava odabir savršenog mjesta za noćenje. Zbog toga turisti, želeći u kratkom vremenu istražiti što je više moguće slikovit krajolik i slikovita sela s malim lukama, lijepim šetnicama i neobičnim restoranima, obilaze kamperom. Ili u novom MINI Cooper S Countryman ALL4 (kombinirana potrošnja goriva: 6,5 - 6,2 l / 100 km; kombinirane emisije CO2: 149 - 142 g / km). Nudi znatno više užitka u vožnji uskim cestama uz jezero, okretan je čak i na nepokrivenom terenu te prevozi dva udobna mjesta za spavanje na mjesta koja su nedostupna za konvencionalna vozila za kampiranje.

To je omogućeno krovnim šatorom posebno dizajniranim za MINI Countryman talijanskog proizvođača AUTOHOME. Kao rezultat toga, spontano preseljenje na jezero Iseo čisti je užitak. Mobilno sklonište proizvod je suradnje s MINI dizajnerskim timom, a dostupno je u crnoj ili bijeloj boji, iste kontrastne boje za lakiranje dostupne na krovu i poklopcima ogledala višenamjenskog vozila s 5 vrata. Njegov posebni sustav pričvršćivanja olakšava učvršćivanje na krovu najvećeg modela britanske premium marke, na opcionalnim krovnim nosačima i nosaču krovnih nosača dostupnih u seriji originalnih dodataka MINI. Čvrsto kućište krovnog šatora od staklenih vlakana podsjeća na krovnu kutiju kad je zatvorena, svojim ravnim aerodinamički optimiziranim oblikom smanjuje otpor i buku vjetra na putu do Lombardije. 
Novi MINI Cooper S Countryman ALL4 bez napora preuzima ulogu kampera. Preklapanjem stražnjeg sjedala sa standardnim podjelom od 40: 20: 40 povećava se kapacitet prtljažnika s 450 na 1390 litara. To znači da se, uz prazničnu prtljagu i vreće za spavanje, još uvijek može spakirati jedan ili drugi neophodni dio opreme za stilski odmor na otvorenom: bilo da se radi o kampu za roštiljanje za pripremu svježe ulovljenog čara s jezera ili espresso aparatu s vezom do 12-voltne utičnice u prtljažniku. Zahvaljujući maksimalno dopuštenom dodatnom opterećenju od 560 kilograma, treba dosta vremena da se dosegnu transportne granice MINI Cooper S Countryman ALL4.
 

Svatko koji na jezeru pogleda jezero Iseo primijetit će izduženi "S", za razliku od slova pričvršćenih na bočnim pločicama i rešetki hladnjaka MINI Cooper S Countryman ALL4. A njegova okretnost u vožnji također dobro odgovara krajoliku. Na zavojitim seoskim cestama Lombardije premium kompaktni model odmah pokazuje svoj sportski karakter, čak i s izdašnijim opterećenjima vozila. Njegov 4-cilindrični motor snage 131 kW / 178 ks s MINI TwinPower Turbo tehnologijom, standardnim 8-stupanjskim Steptronic mjenjačem i opcijskim prilagodljivim ovjesom jamči spoj iščekivanja kampiranja i nepogrešivog užitka u vožnji.

Možete se voziti desno oko jezera Iseo, smještenog između Bergama na istoku i Brescie na zapadu, cestama uz jezero. Spektakularni pogledi na vodu i planine pozivaju vas da se zaustavite uz cestu, dok je pristup posebno idiličnim mjestima za kupanje i kampovima ponekad moguć neutemeljenim cestama. Tu dobro dolazi pogon na sve kotače ALL4. Trenutačne reakcije njegovog elektronički upravljanog sustava osiguravaju raspodjelu pogonske snage između prednjih i stražnjih kotača u svakom trenutku u svim površinama ceste i vremenskim uvjetima. Stoga je čak i putovanje prema mjestu za noćenje koje je pomalo izvan utabane staze, ali posebno povučeno, neproblematično.

Po dolasku tamo, prednosti krovnog šatora doslovno se otkrivaju u nekoliko lakih poteza. Nakon što se sigurnosne kopče na kućištu otpuste, šator se automatski podiže pomoću četiri opruge za pritisak. Zatim, ulaskom u mobilni smještaj, jasno je da se načelo marke pametne upotrebe prostora primjenjuje i na MINI odmor na kampu. Asortiman opreme krovnog šatora uključuje sklopive aluminijske ljestve za uspon na gornji pod MINI Cooper S Countryman ALL4. Unutrašnji prostor duljine 2,10 metara i širine 1,30 metara pruža udoban prostor za spavanje za dvoje na madracu velike gustoće s pamučnim pokrivačem. LED unutarnje svjetlo, vrata i prozori sa patentnim zatvaračima i mrežama protiv komaraca, mrežama za odlaganje i džepovima klinču ovo vrhunsko mjesto s pogledom na jezero Iseo. I tako kampiranje postaje individualni odmor u tipičnom MINI stilu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.