S polukamionom na izlet ili čak duže putovanje

 
Osim novog Californijskog koncepta, marka Volkswagen gospodarska vozila također će prikazati redizajnirani Amarok PanAmericana na sajmu u Düsseldorfu.
 

27. 8. 2023

Nadogradnju ili opremu za kampiranje isporučila je tvrtka Genesis Import iz Schwarzacha, koja je pick-up transformirala u tzv. kopneno vozilo. Oprema uključuje krovni šator, sjenilo od 270 stupnjeva i produženu kabinu s tvrdim aluminijskim krovom.
 

Osnova je Amarok Panamericana s pogonom na sva četiri kotača, blokadom stražnjeg diferencijala, 3,0-litrenim V6 TDI motorom snage 177 kilovata (241 KS) i do 600 Nm okretnog momenta. Promjene na šasiji, BF Goodrich AT gumama i vanjskom stilu također su dio konverzije. Ugrađuje se i dodatna LED rasvjeta na krovu ili dodatna svjetla sprijeda, primjerice za vožnju po Skandinaviji.
 

Pick-up je opremljen matričnim LED prednjim svjetlima i LED stražnjim svjetlima, sjedalima vozača i suvozača podesivim u 10 smjerova, infotainment sustavom od 12 inča u boji osjetljivim na dodir s navigacijom te kožnim sjedalima i kokpitom presvučenim kožom. Standardni sustavi pomoći u vozilu uključuju pomoć pri parkiranju sprijeda i straga, kao i pomoć pri parkiranju, inteligentni asistent za brzinu i prepoznavanje prometnih znakova.No što biste odabrali, Amarok ili nadolazeću Californiju?

Morda vas bo zanimal tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor

Preberite več na Avto-magazin.si

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.