Kako do Audija kojeg voze Lewandowski, Kane, Neuer...? Htjeli biste posjedovati Audi s nogometnim pedigreom? Stanite u red!

Na prodaju su sponzorski auti koje voze bavarski nogometaši, a mogu ih kupiti oni s "najbržim prstom" Nogometni klub Bayern München godinama je povezan s Audijem, osiguravajući službena vozila za svoje nogometaše i zaposlenike. Ali što se s njima događa nakon završetka svake sezone?
 

Kako do Audija kojeg voze Lewandowski, Kane, Neuer...? Htjeli biste posjedovati Audi s nogometnim pedigreom? Stanite u red! Audi
1. 9. 2023

Idu u prodaju. U Audiju će ići čak toliko daleko da će svaki Bayernov Audi opremiti potvrdom o autentičnosti i dresom nogometaša koji ga je vozio. Na nadolazećem sajmu automobila u Münchenu prihvaćat će se rezervacije za automobile koji će se prodavati po principu tko prvi dođe, prvi poslužen.
 

Između ostalog, bit će dosta RS e-tron GT modela koje su vozili poznati nogometaši. Sva vozila će prije prodaje biti pregledana i kompletno servisirana, te će biti predana novim vlasnicima u praktično novom stanju.

Suradnja se nastavlja iu aktualnoj sezoni njemačke Bundeslige. Na posebnom događanju u Ingolstadtu aktualni članovi momčadi Bayerna dobili su ključeve novih automobila među kojima je ponovno mnoštvo (12) modela RS e-tron GT, a osim njih nogometaši i dužnosnici odlučili su se i za Audi Q8 e-tron, Q8 Sportback e-tron i Q4 e-tron.
 

Ključeve im je uručilo 30 zaposlenika Audija koji su se za to prijavili putem interne stranice, a nogometaše su do automobila ispratila njihova djeca u dobi od šest do deset godina. Uz fotografiranje i davanje autograma, bio je to događaj koji zaposlenici Audija nikada neće zaboraviti.

Preberite še

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.