Plug-in hibridna verzija je najprodavaniji model Porscheove Panamere u Europi

Izgleda da kupci na tržištu luksuznih automobila preferiraju kupnju plug-in hibridnog automobila, kad god je to moguće. Barem je tako u slučaju Porsche Panamere.

Plug-in hibridna verzija je najprodavaniji model Porscheove Panamere u Europi Porsche
16. 12. 2017

Njemački proizvođači automobila izvještavaju da plug-in hibridna verzija Panamere čini 60 posto sveukupne prodaje ovoga modela, a u nekim zemljama seže i do 90 posto! U Francuskoj je 70 posto svih kupaca odabralo plug-in hibrid, u Austriji 85, u Finskoj 85, a u Norveškoj i Belgiji impresivnih 90 posto!

Trend pokazuje da svakako postoji dovoljno interesa za plug-in hibridne i akumulatorske električne automobile. Tako je odluka Porschea da ponudi dvije plug-in hibridne varijante Panamere (ili čak četiri ako uzmemo u obzir verziju Sport Turismo), bila jako mudra. To je također dobar ulazak u Porschevu budućnost s električnim derivatima Mission E koncepta te ostalih modela koji dolaze.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.