BMW se pridružuje e-biciklističkom klubu

Električni bicikli su među nama sve vrijeme, no nikada se nisu posveuklopili u ponudu luksuznih automobilskih brendova. To se s vremenom mijenja, ako sudimo prema BMW-ovim električnim biciklima

BMW se pridružuje e-biciklističkom klubu BMW
18. 10. 2017

BMW-ov e-bicikl Active Hybrid konstruiran je tako da njegov izgled uspješno maskira baterijski paket i električni pogonski sustav. Hidroformirana struktura kostura neprimjetno uklapa baterijski sustav s kapacitetom 504 Wh i električni motor s 250W/90Nm koji je dizajniran kako bi asistirao biciklistu za brzina do 100 kilometara na sat, ako biciklist za takvo nešto ima petlje.

BMW-ov proizvod ujedno je hibridni bicikl. Električni motor može se upaliti ili ugasiti ako ne postoji potreba za pomoć struje. Kada se električni sustav uključi putem kontrole na upravljaču bicikla, biciklist tj. vozač može birati između četiri operativna načina kako bi regulirao intenzivnost pomoći.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.