Zoran Milanović "uhvaćen" na večeri s generalom Miljevcem

Bivši premijer Zoran Milanović večerao je s generalom Pavlom Miljevcem u jednom zagrebačkom restoranu, i to u društvu svog kuma i saborskog zastupnika SDP-a Joška Klisovića te Marka Lukića, prvog zapovjednika specijalne postrojbe MUP-a u Domovinskom ratu. O čemu su razgovarali i je li u pitanju bio planiran ili slučajan susret, nije poznato. 

Zoran Milanović "uhvaćen" na večeri s generalom Miljevcem Teleskop.hr
6. 1. 2019

Hrvatska, Vijesti

Piše Marko Barišić/Teleskop.hr

Bivši premijer Zoran Milanović, za kojeg se spekulira da bi se mogao kandidirati na predsjedničkim izborima krajem ove godine, uhvaćen je na večeri s generalom Pavlom Miljavcem, predsjednikom Hrvatskog generalskog zbora (HGZ). Društvo su im u jednom zagrebačkom restoranu pravili Milanovićev kum i saborski zastupnik SDP-a Joško Klisović te Marko Lukić, prvi zapovjednik specijalne postrojbe MUP-a u Domovinskom ratu.

Nema informacija je li to bio slučajan ili planiran susret te o čemu su razgovarali. Sudeći prema fotografiji koja se pojavila na Maxportalu, nije bilo nikakve tajnovitosti, spremno su pozirali. No, druženje jednog bivšeg premijera i bivšeg načelnika Glavnog stožera Hrvatske vojske koji i danas preko HGZ-a ima utjecaj i na politička zbivanja u zemlji i na braniteljske udruge, svakako je zanimljiv.

To tim više jer među njima postoje i dodatne veze. Miljavac i Lukić su zajedno angažirani u Hrvatskom generalskom zboru. Miljavac je predsjednik tog tijela, a Lukić član, tituliran kao glavni policijski savjetnik. S druge strane, Milanovića i Klisovića, osim SDP-a, veže i angažman u privatnoj Visokoj školi za međunarodne odnose i diplomaciju Dag Hammarskjöld u Zagrebu.

Više: https://teleskop.hr/hrvatska/milanovic-na-tajnoj-veceri-s-generalom-miljavcem-sto-su-dogovarali/

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.