Poznati sportaš razljutio obožavatelje: Ubio medvjeda u lovu i ponosno pozirao pored trupla (FOTO)

Nekad je oduševljavao ljubitelje sporta diljem svijeta, sada su zgroženi, po mnogima, nedopustivim činom.
 

Poznati sportaš razljutio obožavatelje: Ubio medvjeda u lovu i ponosno pozirao pored trupla (FOTO) Instagram/Jay Cutler
5. 6. 2023

Poznati američki sportaš Jay Cutler proveo je 12 godina u NFL-u. Važio je za dobrog, pouzdanog sportaša kojeg su posebno obožavali navijači Chicago Bearsa. No sada se umirovljeni 40-godišnji nogometaš našao u središtu pozornosti zbog malo drugačijeg medvjeda. Živi medvjed.

Pa medvjed koji je jadno završio svoj život. I to upravo zbog Cutlera koji je u lovu zgrabio pušku i ubio nesretnog krznenog. Da bi mjera bila puna, tada je ponosno pozirao na medvjedinom lešu i fotografiju bez zadrške objavio na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Cutler (@ifjayhadinstagram)

"Užasno!" bio je jedan od komentara ispod objavljene fotografije. "Prije sam mislio da si cool tip. Molim te, razmisli dvaput o tome što radiš", čuo ih je Cutler kako dodaju. "Odvratno! Kako itko može uživati ​​u tome?" pitali su se mnogi, a neki su čak otišli toliko daleko da su prestali pratiti Cutlerov Instagram profil.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.