Ibrahimovićev sin se teško razbolio, Zlatan pobjegao iz bolnice od teške i bolne muke

Nikada se nisam ovako osjećao, rekao je bivši nogometaš.

Ibrahimovićev sin se teško razbolio, Zlatan pobjegao iz bolnice od teške i bolne muke Dubreuil Corinne / ABACA / Pixsell
19. 12. 2023

Zlatan Ibrahimović, nogometna legenda, u knjizi "Ja sam Zlatan Ibrahimović" progovorio je o teškim trenucima kroz koje je prolazio nakon rođenja djeteta Maxija.

Maxiju je teško pozlilo, prenosi Nova.rs.

"Primijetili smo da jako povraća. Osim toga, nije dobivao na težini, nego je gubio. Nismo znali uzrok. Stalno je povraćao. Razgovarao sam s obitelji i prijateljima i svi su me tješili da nije bilo razloga za brigu", rekao je. Međutim, situacija se samo pogoršala.

"Tijelo mi je bilo u grču. Nikada se nisam ovako osjećao. Znao sam biti ljut i lud, mogao sam pokazati sve moguće emocije. I sve se moglo riješiti ako si odlučan, uporan, ali Ne u ovoj situaciji. Bio sam bespomoćan, jednostavno nisam mogao ništa učiniti. Maxi je svakim danom bio sve slabiji, bio je tako mali. Izgledalo je kao da ga život želi napustiti", dodao je. Novorođenče je moralo na hitnu operaciju želuca, a Ibrahimović se u to vrijeme spremao za važan susret. "Ne sjećam se puta do bolnice. Sjećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao se gdje je, na kraju su me odveli u veliku salu gdje je Maxi ležao u inkubatoru.

Bio je manji od ikada prije...  Imao je Osjećao sam se kao da mi srce iščupaju iz grudi." Situacija je za Ibrahimovića bila nepodnošljiva. "Volim ih oboje. Oni su mi sve. Ali ne mogu ovo podnijeti. Nazovi me ako ti nešto treba", rekao je supruzi i istrčao iz bolnice. Srećom, operacija je uspjela, a njegov sin ima ožiljak od operacije. "Osjeća se zdravim kao i svako dijete njegove dobi i često razmišljam o ovoj situaciji. Daje mi bolju perspektivu na život."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.