Zdravko Pevec "KRALJ KOSILICA" zvijezda je sajma u Gudovcu koji počinje u četvrtak, a završava u nedjelju

Za vikend obavezno u Bjelovar! Čudo neviđeno koje naprosto morate vidjeti. Tko nije u Gudovcu, taj ne postoji!

Nemojte slučajno propustiti Sajam u Gudovcu krajem ovog tjedna, jer to je prava svjetska atrakcija s eksponatima vrijednim i više od 4 milijarde eura!

Zdravko Pevec i ove je godine velika atrakcija Sajma u Gudovcu, a otkako se vratio na scenu kao veliki povratnik u gospodarstvo nikad nije bio veći. Na štandu će imati na stotine kosilica, istih onih s kojima je pred više od tri desetljeća visoko uzletio!

 

 

Zdravko Pevec "KRALJ KOSILICA" zvijezda je sajma u Gudovcu koji počinje u četvrtak, a završava u nedjelju Igor Stažić / Start
10. 4. 2024

To naprosto morate vidjeti. Nema čega nema i nema koga nema. Sve ono što nešto znači u svijetu poljoprivrede i ne samo nje, dva puta godišnje okupi se na Sajmu Gudovec. Središnje je to mjesto na kojem izlaže i više od 400 izlagača, a prodaje se doslovno sve, od igle do mega traktora. Ove godine na redu je 30. godina postojanja ovog sijela "in the middle of the nowhere".

Veliki interes izaziva i Zdravko Pevec koji najavljuje i nekoliko stotina različitih kosilica, istih onih s kojima je pred gotovo tri desetljeća i krenuo u biznis. One su ga obilježile i naprosto ne može bez njih. Na svojoj je FB stranici poručio:

𝐙𝐝𝐫𝐚𝐯𝐤𝐨 𝐏𝐞𝐯𝐞𝐜 𝐤𝐫𝐚𝐥𝐣 𝐤𝐨𝐬𝐢𝐥𝐢𝐜𝐚!
𝗩𝗶𝗱𝗶𝗺𝗼 𝘀𝗲 𝗻𝗮 𝗕𝗷𝗲𝗹𝗼𝘃𝗮𝗿𝘀𝗸𝗼𝗺 𝘀𝗮𝗷𝗺𝘂! 𝗣𝗢𝗚𝗟𝗘𝗗𝗔𝗝 našu ponudu i 𝗡𝗢𝗩𝗜 𝗟𝗘𝗧𝗔𝗞! www.pevec.com.hr
Potražite nas još na adresama Luka 5a u Vrbovecu i Istarskoj 40, Križevačkoj cesti 2a u Bjelovaru ili na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu od 11. - 14.04.
Nazovi: 098 240771 ili info@pevec.com.hr 01 2061 382

S dolaskom proljeća slijedi i svima znani Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu. Sajam će trajati od 11. do 14. travnja, a održat će se 25. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije, 6. Sajam građevinske i komunalne opreme GRO-KO i 6. Sajam opreme za hortikulturu HOROP.  

Direktor sajma Zlatko Salaj izjavio je za Bjelovar.info kako se radi o najvećoj sajamskoj priredbi u Hrvatskoj.  https://bjelovar.info/nasim-krajem/25-proljetni-medunarodni-bjelovarski-sajam-u-gudovcu-otvara-se-u-cetvrtak-predstavljene-novosti-i-cijene-ulaznica/

– Sajam je počeo praktički tjedan dana prije jer izlagači dolaze od prošle srijede tako da je ovdje živo već tjedan dana. S najavom našeg 25. Proljetnog sajma možemo biti jako zadovoljni. Uz naš posao koji je krenuo još prošle godine uspjeli smo napraviti najveću sajamsku priredbu u Hrvatskoj, kaže Salaj. 

Napominje kako su sve hale popunjene te da će izlagati više od 400 izlagača.  

– Naši izlagači će izlagati na 100 tisuća kvadratnih metara. Sve naše hale, odnosno zatvoreni prostori su popunjeni, naši poluotvoreni prostori su popunjeni, vanjski prostor je popunjen. Izlagači su ovdje iz čitave Hrvatske i iz desetak zemalja izvan Hrvatske. Sa zadovoljstvom mogu reći da imamo dosta novih izlagača, brojčano je to više od 400 izlagača. Bitno nam je da naš sajamski prostor napunimo da naši posjetitelji dođu i da im treba čitav dan da obiđu i vide naš sajam – kaže.  

Ove godine će sajam trajati četiri dana.  

– Odlučili smo se da sajam traje četiri dana tako da imamo dva dana poslovna, a vikendom više dolaze obitelji. Poslali smo poslovne pozivnice da što više ljudi dođe u četvrtak i petak i da se u miru dogovore poslovi. Trudili smo se da naš program bude potpun i da ima što više stručnih predavanja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.