Zastupnici HDZ-a promicati će u EU politike koje pridonose gospodarskom rastu, životnom standardu, smanjuju nejednakosti, potiču demografsku obnovu...

- Stvarajmo zajedno Hrvatsku za generacije – iziđite na izbore u nedjelju!
Nastavimo promicati politike gospodarskog rasta, poboljšanja životnog standarda, demografsku obnovu i sigurnost svih hrvatskih građana, napisali su na svojim FB stranicama najveći favoriti za EU izbore, Kandidacijska lista broj 9, ona HDZ-a

Zastupnici HDZ-a promicati će u EU politike koje pridonose gospodarskom rastu, životnom standardu, smanjuju nejednakosti, potiču demografsku obnovu... HDZ promo
23. 5. 2019

Zastupnici HDZ-a promicati će u EU politike koje pridonose gospodarskom rastu, koje podižu životni standard, smanjuju nejednakosti, potiču demografsku obnovu i povećavaju sigurnost svih hrvatskih građana, rečeno je u jednom od posljednjih priopćenja HDZ-a pred nedjeljne EU parlamentarne izbore. Očekuju najmanje 5 mandata. S time bi bili posve zadovoljni, a ne bi se iznenadili i šestim, poručuju najveći favoriti EU izbora.

U tome Hrvatska demokratska zajednica ima snažnu potporu Europske pučke stranke, najveće i najutjecajnije političke obitelji, što je prednost koju drugi nemaju.

Samo 30 godina od samostalnosti, Hrvatska će dogodine predsjedati Europskom unijom, zajednicom od pola milijarde ljudi, što je veliko postignuće hrvatskoga naroda.

Stoga birajmo najbolje kandidate, spoj iskustva i mladosti, Domovinskog rata i budućnosti, demokršćanskih vrijednosti i stručnosti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.