Hollywoodska diva završila u invalidskim kolicima, pomaže joj sin Samuel

Oskarovka ovih dana ne ide najbolje. Znana po glavnoj ulozi u filmu "Poštar uvijek zvoni dva puta" s Jack Nicklsonom, Jessica Lange bila je jedna od najpopularnijih i najljepših glumica svoga vremena. Ljubovala je i s baletanom Mihailom Barišnjikovim i dramaturgom Samom Shepardom

Hollywoodska diva završila u invalidskim kolicima, pomaže joj sin Samuel Jessica Lange / Instagram
15. 1. 2024

U svojoj dugogodišnjoj filmskoj karijeri 74-godišnja američka glumica Jessica Lange osvojila je Oscara za glavnu ulogu u filmu Plavo nebo redatelja Tonyja Richardsona te za sporednu ulogu u filmu Tootsie Sydneyja Pollacka, te je izazvala veliku pozornost. od stručne javnosti te nominacija za Oscara za ulogu problematične glumice Frances Farmer u filmu Frances iz 1982. Mnogi je pamtimo i iz kultnog filma Poštar uvijek zvoni dvaput uz Jacka Nicholsona. Vrlo su popularne bile i njezine ljubavne veze s ruskim baletanom Mihailom Barišnjikovim i dramaturgom Samom Shepardom.

Iz dugogodišnje veze s potonjom ima kćer Hannah Jane i sina Samuela. Iako se 36-godišnji Samuel ne pojavljuje puno u javnosti, majci je na raspolaganju kada ga zatreba. O tome svjedoče i nedavne fotografije s ulica New Yorka na kojima se vidi kako Samuel pomaže majci u teškim trenucima. Zbog ozljede je prikovana za invalidska kolica i nesposobna je za samostalno obavljanje svakodnevnih poslova.
 

Jessica Lange i pokojni dramatičar Sam Shepard bili su zajedno od sredine 1980-ih do 1995. Glumica, koja je prije ozljede još uvijek snimala, također je strastveni fotograf te je već objavila četiri knjige vezane uz tu strast. Također je UNICEF-ova ambasadorica.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Lange (@supreme_jessica_lange)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.