Prvi dani rujna: vrijeme se stabiliziralo, očekuju nas ugodne temperature

I vremenske prilike pozitivno će utjecati na naše raspoloženje.
 

Prvi dani rujna: vrijeme se stabiliziralo, očekuju nas ugodne temperature Aleksandra Saša Prelesnik
4. 9. 2023

Danas će biti dosta vedro uz slabu buru. Drugdje će u početku biti umjereno oblačno, a danju će se postupno razvedravati. Puhat će sjeveroistočni vjetar. Najviše dnevne temperature bit će od 22 do 32 stupnjeva Celzijevih, stoji na stranicama Agencije Republike Hrvatske za okoliš.
 

U utorak će biti pretežno vedro, puhat će sjeveroistočni vjetar. U srijedu i četvrtak bit će pretežno vedro. Sjeveroistočni vjetar postupno će slabjeti, a na Kvarneru i u Istri bura.
 

utjecaj vremena na raspoloženje bit će iznimno dobar

Nad srednjom Europom i Alpama zadržava se područje visokog tlaka zraka, a sa sjeveroistoka će nam pritjecati malo hladniji i postupno suši zrak.

Na sjevernom Jadranu danas će biti pretežno vedro, na Kvarneru će puhati slaba, umjerena bura. Drugdje će se tijekom dana postupno razvedriti. U utorak će biti pretežno vedro. Na sjevernom Jadranu bura će nešto pojačati. Utjecaj vremena na raspoloženje danas i u utorak bit će povoljan i poticajan.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.