Šok na pogrebu: Dok se mama sprema pokopati ubijenog sina tinejdžera, dobiva poziv koji mijenja sve

Dok je majka plakala nad tijelom svog navodno preminulog sina, primila je šokantan poziv koji će pamtiti zauvijek. Tijekom obreda sin, koji je trebao ležati u lijesu, nazvao je majku telefonom i rekao da je živ!
 

Šok na pogrebu: Dok se mama sprema pokopati ubijenog sina tinejdžera, dobiva poziv koji mijenja sve Meinawarahoon/ Pixabay
24. 10. 2023

Obitelj Urbina zauvijek će pamtiti sinov sprovod. Dana 15. listopada pronašli su tijelo tinejdžera koji je preminuo od posljedica fizičkog nasilja - brutalno je pretučen. Tijelo je zapravo bilo neprepoznatljivo... Na temelju ožiljka od opekotine na šaci žrtve, članovi obitelji identificirali su tijelo kao svog sina. Tijelo je potom policija predala obitelji kako bi ga pokopali. Na sprovodu je uslijedio šok. Upravo tijekom obreda sin, koji je trebao ležati u lijesu, nazvao je majku telefonom i rekao da je živ. - Bili smo šokirani, mislili smo da je šala - rekla je majka.

Tinejdžer Osman Urbina napustio je domovinu tri tjedna ranije i zapravo otišao u Sjedinjene Američke Države. Nazvao je svoju majku s granice Gvatemale i Meksika i rekao: "Ovdje sam. Na granici. Živ sam, nisam mrtav. " Nakon incidenta pozvana je policija da objasni situaciju. Ispostavilo se da tijelo zapravo ne pripada Osmanu Urbinu, već drugom nestalom tinejdžeru, navodi Dnevnik.hr. "Istina je, izgledaju slično. Očistili smo tijelo i žalili za njim, ali pokazalo se da to nije moj sin. Bili smo u šoku, policija također", rekla je majka koja će se greške sigurno sjećati. zauvijek...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.