Vlasnik vile na Jadranu nudi besplatan smještaj tijekom cijele godine: "Trik je u tome što je..."

Vlasnik nudi i mogućnost dodatne zarade u glavnoj sezoni. To je baš kao u najljepšoj priči.

Vlasnik vile na Jadranu nudi besplatan smještaj tijekom cijele godine: "Trik je u tome što je..." Marijana from Pixabay
27. 8. 2023

Vlasnik splitske novogradnje odlučio se na neobičan potez. Nudi besplatan smještaj u plaćenom apartmanu tijekom cijele godine. Naravno, takva ponuda traži i nešto zauzvrat. Tko odluči prihvatiti ponudu, morat će se tijekom sezone preseliti u manju garsonijeru, a vlasnik od novog stanara očekuje i sređivanje vrta i čišćenje bazena. "Gratis smještaj u zamjenu za održavanje bazena i okoline za jednu osobu ili par u objektu u predgrađu Splita. Pet mjeseci smještaja u opremljenom studio apartmanu, ostatak godine u jednom od apartmana u Splitu. objektu.

Svi troškovi plaćeni", napisao je oglašivač u Facebook grupi i dodao kako nudi i mogućnost dodatne zarade tijekom sezone. Vlasnik objekta, koji je želio ostati anoniman, rekao je Slobodnoj Dalmaciji da živi u Dubrovniku, i želio je ponuditi besplatan smještaj nekome tko se može stalno brinuti o stanu." Priča je zapravo vrlo jednostavna. Fora je u tome što ide u moju korist, odnosno moj poslovni interes, pa je zadovoljstvo obostrano. Dobro za osobu koja se doseli i dobro za mene", kaže filantrop. "Već sam 20 godina u turizmu i moram vjerovati ljudima. Prije nekoliko godina sam se i sam susreo s krađom u stanu i pronašli smo lopova vrlo brzo.Područje ima kamere i naravno da će osoba dati svoje podatke,prevencije radi.Mislim da onaj tko ide napraviti nešto loše,ukrasti ili npr.ignorirati jedini uvjet koji sam postavio u oglasu zapravo šteti sebi . Lako ću naći zamjenu, ali teško da će oni naći bolje uvjete", sažimaju njegove riječi hrvatski mediji. Kandidata već ima, a nakon što obavi razgovore, odlučit će tko će se useliti. Zgrada ima blagovaonica, prostor za sjedenje, kuhinja s odgovarajućim posuđem, terasa i balkon s pogledom na more, kupaonica s kadom i tušem, privatni parking - sve što je potrebno za ugodan boravak, piše Slobodna Dalmacija.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.