Horor priča: U stanu pronađena tijela majke i četvero djece, otac osumnjičen za ubojstvo i u bijegu je

Djeca su bila u dobi od devet mjeseci do deset godina.

Horor priča: U stanu pronađena tijela majke i četvero djece, otac osumnjičen za ubojstvo i u bijegu je pexels-brian-james
26. 12. 2023

U Meauxu, istočno od Pariza, policija je u ponedjeljak navečer pronašla pet tijela. Kako javljaju francuski mediji, radi se o ženi i njeno četvero djece. Policija traga za 33-godišnjim ocem ubijene djece zbog sumnje da je počinio ubojstvo. Lokalni tužitelj potvrdio je francuskoj novinskoj agenciji AFP da su pronašli pet tijela i da su otvorili istragu o ubojstvu.

Mediji su ranije izvijestili kako su ubijeni žena i njezino četvero djece, starosti između devet mjeseci i deset godina. Policija traga za 33-godišnjim ocem koji je u bijegu.

Francusku je nedavno potreslo nekoliko slučajeva čedomorstvo ili ubojstva djece. Krajem studenog 41-godišnjak se predao policiji i priznao da je u Alfortvilleu ubio svoje tri kćeri u dobi od četiri do 11 godina. U listopadu je policajac u Vemarsu ubio svoje tri kćeri, a potom i sebe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.