Tuga najveća: Preminula majka petero djece i katolička aktivistica: Imala je samo 40 godina

VIDEO: Maja Tenšek, 40-godišnja majka petero djece, preminula je nakon kratke i teške bolesti. Iza sebe je ostavila supruga Vlatka te malene, Timoteja, Mariju, Klaru, Šimuna i Ivana.

Bila je urednica na portalu “Žena vrsna”, prvom hrvatskom portalu za žene katolkinje.

Tuga najveća:  Preminula majka petero djece i katolička aktivistica: Imala je samo 40 godina Lautudo screenshoot
28. 2. 2023

Foto: Screenshot/Laudato

Maja Tenšek bila je informatičarka po struci sa zagrebačkim prebivalištem. Stekla je višegodišnje iskustvo rada na poslovima organizacije u bankarskom sektoru, a zatim se posvetila odgajanju petero malodobne djece, koje je dobila s mužem Vlatkom. 
Javnosti je bila poznata po medijskim istupima u kojima je naglašavala ljubav prema vjeri i obitelji te je tako, među ostalima, gostovala na HRT-u i Laudato TV-u. Također, bila je i jedna od urednica na portalu “Žena vrsna”, prvom hrvatskom portalu za katoličke žene, a na internetu se može pronaći i podatak da je predsjedala udrugom “Obiteljsko obogaćivanje”, javlja Direktno.hr https://direktno.hr/zivot/kakva-tuga-preminula-maja-tensek-mlada-majka-petero-djece-307065/.

Maja je preminula nakon kratke i teške bolesti, a iza sebe je ostavila supruga Vlatka i petero djece, Timoteja, Mariju, Klaru, Šimuna i Ivana.


Maja Tenšek bila je informatičarka po struci sa zagrebačkim prebivalištem. Stekla je višegodišnje iskustvo rada na poslovima organizacije u bankarskom sektoru, a zatim se posvetila odgajanju petero malodobne djece, koje je dobila s mužem Vlatkom.

 
 
Javnosti je bila poznata po medijskim istupima u kojima je naglašavala ljubav prema vjeri i obitelji te je tako, među ostalima, gostovala na HRT-u i Laudato TV-u. Također, bila je i jedna od urednica na portalu “Žena vrsna”, prvom hrvatskom portalu za katoličke žene, a na internetu se može pronaći i podatak da je predsjedala udrugom “Obiteljsko obogaćivanje”, javlja Direktno.

Maja je preminula nakon kratke i teške bolesti, a iza sebe je ostavila supruga Vlatka i petero djece, Timoteja, Mariju, Klaru, Šimuna i Ivana.


“Vjerojatno prva stvar koja dolazi u pamet kad pomisiliš na Maju je (o)smijeh. Kad smo dijelile slike s mjesta koje smo posjećivale znala bi nam reći: Daj jednu s pravim osmijehom, da ti se vide zubi. To je Maja. Nema polovičnosti, nema zadrške. U svemu čitavim srcem. To nas je naučila: kad se smiješ, smiji se kako treba, potpuno, da ti se zubi vide. Cijelim srcem.

Maja je bila jedna od osnivačica našeg portala i dugogodišnja urednica. Posebno se brinula za rubrike Dan po dan i Među nama. To je Maja. Uvijek konkretna i životna kao Dan po dan, uvijek sposobna vidjeti Boga u drugima među nama i izvući njihovu posebnu priču. A opet, u svemu samozatajna. Pokazala nam je što je prava poniznost. Nije tiha. Glasna je kao zvonki Majin smijeh, ali nikad ne privlači pozornost na sebe. Ona je držala reflektor, ali nikad nije bila pod njegovim svjetlom. Bila je nepresušan izvor ideja koje bi, kako ona kaže delegirala, i tako prepustila drugima svu slavu. Lukavice moja, koliko si milosti skupljala”, objavio je portal Žena vrsna. https://zenavrsna.com/maja-tensek-otisla-u-zagrljaj-ocu/38227

Oglasila se udruga Obitelj 3plus.

“Svim članovima, podupirateljima, suradnicima i simpatizerima udruge Obitelji 3plus javljamo kako nas je noćas napustila velika žena, supruga i majka – Maja Tenšek. Maja je jedna od osnivačica naše Udruge i bez njezinog osobnog zalaganja i vizije bilo bi nemoguće naše djelovanje i nastojanje da podržimo i okupimo velike obitelji te da se zalažemo da stvaranje boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobite za 3plus obitelji. Majinom suprugu Vlatku, njihovoj djeci Timoteju, Mariji, Klari, Šimunu i Ivanu, majci Ljubici, sestri Ivani, bratu Marinu, te svima koji su s Majom bili bliski, izražavamo iskrenu sućut zahvalni što je dio svog ovozemaljskog života Maja posvetila udruzi Obitelji 3plus. Hvala ti Maja Tenšek od srca”, ističe udruga Obitelj 3plus.

 
Foto: Screenshot/Laudato

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.