Novi detalji o pokušaju ubojstva u Trogiru (bivši policajac pucao iz ljubomore)

Liječnici su rekli više informacija o stanju upucanog muškarca. Još uvijek je razbojnik u bijegu.

Novi detalji o pokušaju ubojstva u Trogiru (bivši policajac pucao iz ljubomore) Bobo
30. 6. 2023

U popularnom hrvatskom izletištu Trogiru u 12.15 sati u ulici Put Draguna odjeknuli su pucnji, a ozlijeđen je muškarac koji se trenutno nalazi na liječenju u splitskoj bolnici. Prema posljednjim informacijama njegovo stanje je stabilno i nije u životnoj opasnosti. Napadač je navodno bivši policajac, no neslužbeno je motiv pucnjave ljubomora.službe splitske bolnice Joško Juričić.

Još uvijek je razbojnik u bijegu

Splitska policija poslijepodne je objavila fotografiju bivšeg policajca Branka Mamića kojeg se povezuje s pokušajem ubojstva. Bivši policajac navodno je više puta procesuiran zbog nasilja u obitelji, no neslužbeno je razlog današnje pucnjave bila ljubomora.Mamić je nakon pucnjave pobjegao na motoru. Policija je priopćila da se počinitelj najvjerojatnije koristi osobnim automobilom BMW X5 crne boje, registarskih oznaka ST8124K ili skuterom Piaggio FLY, registarskih oznaka ST5691Z. Ujedno je pozvala građane da se jave policiji ako uoče neka od ovih vozila. Posebno su upozorili da se ne približava počinitelju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.