"Dark horse" predsjedničkih izbora u nedjelju predstavlja likvidacijski plan uništenja političkog duopola - "SVAKOJ MAFIJI DOĐE KRAJ - ILI MI ILI ONI!"

Mislava Kolakušića nazivaju i ovim imenima i to stalno ponavljaju: "Diktator", "3 u 1", "egocentrik", "populista", "mesija", "neradnik", "nevidljiv", "nestao je". Iako su se ponadali da su ga "otprašili" u Bruxelles on će se galopirajući u nedjelju, u Nu2 uključiti u predsjedničku utrku. Nedavno preminuli kolumnista i bard hrvatskog novinarstva Denis Kuljiš upravo je u njemu prepoznao najveće moguće iznenađenje, nazivajući ga svojevrsnim "dark horseom". - Uz pomoć lažnih naručenih anketa guraju se samo tri kandidata u javnost, njega često ne spominju. Vesele se njegovu odlasku u Bruxelles, jer drže da su ga skinuli s vrata pišu njegove pristaše, a on preko svoje Facebook stranice poručuje: - "Svakoj mafiji dođe kraj i kao što sam se odrekao sudačke funkcije tako ću se zahvaliti i "Bruxellesu", sve zbog prava i pravde, zbog bolje Hrvatske! Njegova je poruka: "Ili mi ili oni"

"Dark horse" predsjedničkih izbora u nedjelju predstavlja likvidacijski plan uništenja političkog duopola - "SVAKOJ MAFIJI DOĐE KRAJ - ILI MI ILI ONI!" Igor Stažić
21. 10. 2019

- Milanović, Škoro i Kolinda žele da im date povjerenje zbog njihovog propagandnog naslikavanja s kućnim ljubimcima, djecom i maloljetnicima, zbog njihovog širokog osmjeha, pjevanja i humora, napisao je Mislav Kolakušić i najavio je kako će već u ovu nedjelju, u emisiji Nu2 ponuditi svoju viziju pravedne i poštene Hrvatske "gdje se može provjeriti tko je što radio i govorio posljednjih pet godina i tko od svih kandidata znači promjenu, a tko nastavak istog. 27. 10. u 14 sati na HRT1. imat ćete priliku čuti političku viziju, program i planove Mislava Kolakušića i još jednom se uvjeriti da danas na hrvatskoj političkoj sceni postoji samo jedan čovjek koji istinski može mijenjati Hrvatsku na bolje, stoji ne web i Facebook stranicama poruka iz stožera jednog od četiri najizglednija potencijalna predsjednička kandidata. Mislav Kolakušić će se sasvim sigurno u predsjedničkoj kampanji obrušiti na postojeći političke establišment, jer poruke koje u svom odbrojavanju predstavljanja kampanje ne štedi "neprijatelje". Dodao je: - U sljedećem razdoblju hrvatski građani odlučit će hoće li Hrvatska i sljedećih 20 godina ostati u raljama korumpirane hobotnice sa svim posljedicama ili ćemo krenuti na put obračuna s korupcijom, neradom i neredom kakav danas uništava i građane i društvo. Ne želim ni jedan Vaš glas radi dopadljivog promidžbenog spota, ili reklame, tako da ih ne očekujete! Promjene zahtijevaju drastične mjere i tu nema mjesta estradi. Danas ću po peti put govoriti u Europarlamentu. Isprike medijima, jer neću dijeliti grah. Svakoj mafiji dođe kraj. Hrvatska je pred stečajem. Dio hrvatskih medija Mislava Kolakušića posljednjih mjeseci naziva nevidljivim. Vjerojatno je to zato što kuhanje graha, naslikavanje po utakmicama i pučkim svečanostima smatraju ključnim za funkcioniranje društva pa od Facebook objava pojedinih kandidata rade naslovnice i ekskluzive, poručuje preko društvenih elektronskih platformi Mislav Kolakušić. Zanimljivo, rijetko tko prenosi ove poruke, za razliku od onih koje "ispaljuju" Miroslav Škoro, Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović, koji i kad kihnu osvanu u udarnim TV vijestima, na naslovnim stranicama dnevnih i tjednih novina. Koliko god to izgledalo frustrirajuće za takozvanog "Dark horsea" nadolazećih predsjedničkih izbora bolji poznavatelji prilika drže kako bi mu podrška medija sasvim sigurno dobro došla, no kako Mislav Kolakušić svojim kanalima pronalazi odličan put do birača i tvrde kako će mu zasigurno teži zadatak biti probiti se u drugi krug, nego u završnom sučeljavanju postati hrvatski predsjednik.

Poruke Mislava Kolakušića do sad su pregledane ili viđene na desetke milijuna puta na različitim društvenim mrežama diljem Republike Hrvatske. Hrvatska javnost zna što nudi Mislav Kolakušić, a što nude ostali kandidati. Sve je javno dostupno, dovoljan je minimum volje kako bi se stvorilo informirano uvjerenje o kvaliteti svakog kandidata. Istovremeno su im ozbiljan politički rad i govori Mislava Kolakušića u EU parlamentu usmjereni na ostvarivanje konkretnih prava i interesa hrvatskih građana i gospodarstva predosadni, nerazumljivi i nezanimljivi. Ako nastave primjenjivati takve, uistinu stručne kriterije praćenja političkog djelovanja, postoji realna mogućnost da im Mislav Kolakušić ostane trajno nevidljiv. Sukladno tome, kampanja Mislava Kolakušića zahtijevat će izraziti angažman građana, jer ako mi, građani, ne prepoznajemo svoj interes u programu Mislava Kolakušića, onda je taj program suvišan i nepotreban, drže kreatori kampanje beskompromisnog političara, rođenog u Zagrebu, koji sa svojim pristašama iz svog izbornog stožera poručuje:

- Hrvatska nikada nije imala kandidata koji je spremniji i kvalificiraniji za konačni obračun s korupcijom, kriminalom, neradom i kaosom u državnim službama i pravosuđu od Mislava Kolakušića. To je činjenica koju ni jedan podržavatelj njegovih protukandidata ne može s uspjehom osporiti. Sukladno tome, njegov izbor ili neizbor za predsjednika Republike Hrvatske isključivo je pitanje stanja svijesti hrvatskih građana i osjećaja odgovornosti za društvo u kojem živimo.

Na predsjedničkim izborima odlučujete i o budućem premijeru Republike Hrvatske. Kolinda, Milanović ili Škoro i premijer će biti iz koalicije HDZ SDP. U to nema nikakve sumnje i većina građana je toga svjesna. Sve ostaje isto osim što će Hrvatsku napustiti još 100.000 građana, a još par milijardi kuna više ćemo se morati zadužiti svake godine za isplatu mirovina i plaća u javnim službama.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.