"Ili Mislav, ili je svejedno" - EKSKLUZIVNO otkrivamo slogan Dark Horsea predsjedničke kampanje s kojim se distancira od "Predsjednik s karakterom", "Predsjednica. Jer Hrvatska zna" i "Sad il' nikad!"

Mislav Kolakušić posljednji je iz četvorke potencijalnih predsjedničkih kandidata predstavio prvo na svojim stranicama, a sad i u Startu glavni slogan koji će ga pratiti kroz predsjedničku kampamnju: - Ili Mislav, ili je svejedno

"Ili Mislav, ili je svejedno" - EKSKLUZIVNO otkrivamo slogan Dark Horsea predsjedničke kampanje s kojim se distancira od "Predsjednik s karakterom", "Predsjednica. Jer Hrvatska zna" i "Sad il' nikad!" Igor Stažić
13. 11. 2019

Napisao: Borut Černelić - Foto: Bojan Markičević Haron - Ideja: Digital Takeover


"Predsjednik s karakterom", "Predsjednica. Jer Hrvatska zna" i "Sad il' nikada!" do sada su znani predizborni slogani favorita potencijalnih predsjedničkih kandidata, Zorana Milanovića, Kolinde Grabar-Kitarović i Miroslava Škore. Sad imamo i posljednji od četiri slogana najznačajnijih potencijalnih predsjedničkih kandidata."Ili Mislav, ili je svejedno", najsnažnija je motivirajuća poruka koju je za svoju kampanju odabrao bivši sudac i danas zastupnik u Europarlamentu. U stilu već viđenoga Mislav Kolakušić odabrao je onaj koji će ga iznimno jako distancirati od konkurencije. Sa sloganom: - Ili Mislav, ili svejedno je, želi reći kako je bitno drukčiji kandidat i kako Hrvatska zapravo na predsjedničkim izborima bira između postojećeg modela vlasti i nečeg posve novoga. On nudi bitno i progovara o realnim problemima i ne estradizira kampanju. U fokusu mu je žestoka kritika postojećeg sustava, no jednako tako u programu nudi i rješenja. Ona su katkada i drastična, jar kako kaže, takva moraju i biti. Predizborni slogani naglašavaju biti kampanje, a važno je biti prepoznatljiv, i to na prvu. Zoran Milanović odlučio se na slogan "Predsjednik s karakterom". Osim glavnog slogana na prvom predizbornom skupu Milanović je predstavio i glavnu poruku kampanje - "Normalno", uz koje "idu" motivacijske poruke. Tako smo do sada mogli uočiti: - "Normalno, žena ima pravo na izbor", "Normalno, zauzmi stav, a ne ogradu Bijele kuće", "Normalno, ratovi su gotovi"... Kolinda Grabar-Kitarović ide sa sloganom: "Predsjednica. Jer Hrvatska zna", no i ona ima u pripremi dosta različitih mutacija. Jedna od ključnih riječi je ona "zna". S njome se želi približiti HDZ-ovim biračima, jer "Zna se - HDZ" je prepoznatljiva poruke naše najveće političke stranke. Miroslav Škoro za svoj je slogan iskoristio tekst iz svoje popularne pjesme Mata "Sad 'il nikada!".

Mislav Kolakušić je posljednji iz četvorke potencijalnih predsjedničkih kandidata predstavio prvo na svojim stranicama, a sad i u Startu glavni slogan koji će ga pratiti kroz predsjedničku kampanju: - Ili Mislav, ili je svejedno. Njime pokušava privući sve one koji žele drukčiju Hrvatsku i koji nisu dio postojeće klijentelističke političke nomenklature. Izuzevši ključnog slogana, kako saznajemo, u kampanji će koristiti i niz drugih poruka koje su kompatibilne s vizualom. Nakon slogana kojeg po prvi put imamo priliku vidjeti javno uslijedit će i cijeli niz poruka koje pozivaju na izlazan na biračka mjesta.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.