Pravi horor: Kamion uletio u masu, poginulo najmanje 16 ljudi

VIDEO: Mediji su objavili snimke na kojima se vide trenuci u kojima vozač kamiona gubi kontrolu nad vozilom i ulijeće u masu ljudi.
 

Pravi horor: Kamion uletio u masu, poginulo najmanje 16 ljudi Twitter/Brave_spirit81
21. 8. 2022

Kamion se zaletio u masu u Turskoj, usmrtivši najmanje 16 ljudi, a ranivši 29. Kamionu su navodno otkazale kočnice, objavio je turski ministar zdravlja Fahrettin Koca putem Twittera.

Turski mediji objavili su snimke na kojima se vide trenuci kada je vozač kamiona u jugoistočnom gradu Mardinu izgubio kontrolu nad vozilom i uletio u masu ljudi, a prije toga se na istom mjestu dogodila još jedna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila. Zato su tamo već bili spasioci. Prema riječima ministra pravosuđa Bekira Bozdaga, istraga o nesreći je već u tijeku.

Još jedna nesreća

Također u subotu, 16 osoba je poginulo, a 21 je ozlijeđena u još jednoj prometnoj nesreći na jugoistoku Turske, u kojoj su sudjelovali autobus i vozilo hitne pomoći.

Prema turskoj novinskoj agenciji DHA, još jedan putnički autobus sudario se s vozilom hitne pomoći, vatrogasnim vozilom i autobusom koji je prevozio novinare. Među poginulima su tri vatrogasca, dva bolničara i dva novinara.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.