Tajči šokirala Hrvatsku jezivim otkrićem: "Silovana sam" (stravični detalji)

VIDEO: Dogodilo se to zlo dok je još bila tinejdžerica.

Tajči šokirala Hrvatsku jezivim otkrićem: "Silovana sam" (stravični detalji) Posnetek zaslona
29. 9. 2023

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, gostovala je kod Tatjane Jurić u podcastu Skip or Beep, bravo! Radio. Tijekom razgovora otkrila je mnoge teške trenutke u svom životu, a na kraju je objasnila zašto je zapravo otišla u Ameriku kada je bila na vrhuncu slave.

"Bila sam stravično silovana"

Kako je povjerila sugovornici, bila je silovana u tinejdžerskim godinama. Ispričala je i da se nekoliko godina nakon ovog incidenta borila da se ponovno zaljubi i vrati samopouzdanje. "Rekli ste da ste davno oprostili silovatelju, ali dugo niste mogli. Kako ste to procesuirali?" - upitala ju je voditeljica. "Nisam imala alat za to, to je bio problem. Okolina i vrijeme su me programirali da to potisnem duboko u sebi. Baka mi je rekla da ću to odnijeti u grob. Pa sam odlučila, Neću nikome reći, ali ću ovu tajnu ponijeti u grob", odgovorila je Tajči. Nisi rekla ni svojoj majci?" nastavila je voditeljica. "Čak ni njoj. Kad bih joj rekao, ne bi me pustila nigdje sama, čak ni u teretanu. Bojao sam se njoj reći jer sam je želio zaštititi. Kako da svojoj majci kažem nešto tako strašno? Njoj srce bi puklo..." odgovorila je.

muškarca nije priojavila

Nikada nije prijavila čovjeka koji ju je silovao. "Nema imena. Nije ni bitno jer je prošlo toliko vremena. Ne znam da li je ta osoba uopće još živa", rekla je popularna pjevačica. “Ovi muškarci, također to rade zbog traume.” Tajica trenutno pomaže ženama koje služe kaznu u zatvorima. "Radim u zatvoru sa ženama koje su prošle puno gore od mene. Sa ženama koje su bile potpune robinje, žrtve seksualnog ropstva. Kad policajac zaustavi vozilo s dvije djevojke koje 'nečije', nećeš reci, jer se boje. Svojim radom s tim ženama i svojim načinom odgoja sinova doprinosim da se to promijeni. Vidim svoju odgovornost. Društvo mora biti dobrodošlo", rekla je u videu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.