Strašno, Perišić ima coronu i izoliran je - ostatak ekipe, iako su bili u bliskom zagrljaju, nema virus i svi putuju u Kopenhagen na utakmicu sa Španjolskom

SARS-CoV-2 među hrvatskim nogometašima!!! U zagrljaju suigrača nakon postignutog gola 22. lipnja u Glasgowu, a samo koji dan u "zagrljaju" je Covida-19. Ivan Perišić, najefikasniji i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša na Europskom prvenstvu zaražen je, izoliran je i propustiti će sudbonosnu i odlučujuću utakmicu za ulazak u četvrtfinale! Veliki je to udarac za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Svi ostali članovi hrvatske reprezentacije, baš kao i članovi nogometnog stožera su negativni i danas putuju čarterom u Kopenhagen gdje će sutra navečer igrati utakmicu protiv Španjolske.

Strašno, Perišić ima coronu i izoliran je - ostatak ekipe, iako su bili u bliskom zagrljaju, nema virus i svi putuju u Kopenhagen na utakmicu sa Španjolskom Luka Stanzl/PIXSELL
27. 6. 2021

Luka Stanzl/PIXSELL

Prst sudbine grubo se poigrao s Ivanom Perišićem i hrvatskom nogometnom reprezentacijom. Samo dva dana pred utakmicu sa Španjolskom u Kopenhagenu kod Ivana Perišića otkriveno je prisustvo virusa SARS-CoV-2. Prvo je propustio jučerašnji trening, a nakon što su pristigli nalazi i izoliran je. Dobra je vijest što nitko drugi od reprezentativaca i članova stožera nije pokupio virus, no slike iz Glasgowa, s utakmice sa Škotska na Hampden Park govore više od tisuću riječi. Naravno da je slavlje nakon postignutog Perišićevog gola bilo burno, a prisno. Sad nam ostaje jedino da se pomolimo i da vjerujemo da će zdravstveni kartoni naših reprezentativaca i dalje ostati bez upisane zaraze. Ironija je da je upravo Ivan Perišić, zajedno sa Zlatkom Dalićem komentirao Billy Gilmoura, škotskog reprezentativca koji je pred utakmicu sa Hrvartskom bio pozitivan na COVID-19.

Eto što je Perišić kazao na press konferenciji 21. lipnja, pred utakmicu sa Škotskom i o coroni.

- "Pravila su ista za sve. Moramo se koncentrirati na sebe i svoju pobjedu. Ostalo je nebitno. Neki igraju kod kuće; neki ne mogu imati ni navijače na gostujućim terenima. Moramo se okupiti i pokušati proći grupu. Nema straha za sutra ", rekao je Ivan Perišić.

"Nijednoj reprezentaciji nije lako kad izgubi važnog igrača. Škotska ima rješenje, bit će spremni za nas. Igraju pred svojim navijačima, ali mi smo koncentrirani na nas i puno će ovisiti o nama", dodao je Perišić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.