DANI OLMO španjolski reprezentativac i Dinamov genijalac kojeg ćemo pamtiti kao jednog od najboljih plavih koji je ikada "trčao" Maksimirom - LOPTA JE BAČENA, pustite ga iz kaveza neka slobodno leti

Pepe Guardiola i Manchester United, Barcelona i španjolska nogometna reprezentacija neskriveno ga obožavaju. Digli su mu rejting i vrijedi kao suho zlato, no bez obzira na to Dani Olmo sve je više u Dinamu kao ptica zarobljena u kavezu. Pustite ga neka leti i ne krčmite ga kao kočijaši, jer najveći gospodin među nogometašima to nije zaslužio. On ja naprosto zaslužio da i dalje napreduje, a u Dinamu je ostvario sve i vrijeme mu je da putuje dalje, da osvaja s najboljima na svijetu najviše vrhunce. Kao i svake godine u ove vrijeme vrti se ista priča. Odlazi li Olmo iz Zagreba? I pitali su ga i prije posljednje utakmice s Rijekom igra li navečer zadnju utakmicu za Modre?

- Ne razmišljam tako. Igrač sam Dinama, to uvijek kažem, i dajem uvijek sve od sebe u modrom dresu. Dat ću i protiv Rijeke - rekao je Olmo, dajući svakom svojom izjavom dojam da on i suigrači uistinu žive za zadnjih 90 minuta ove godine.

DANI OLMO španjolski reprezentativac i Dinamov genijalac kojeg ćemo pamtiti kao jednog od najboljih plavih koji je ikada "trčao" Maksimirom - LOPTA JE BAČENA, pustite ga iz kaveza neka slobodno leti Dragan Đukanović
15. 1. 2020

Napisao: Borut Černelić

Snimio: Dragan Đukanović

Kao i do sada Dani Olmo uzvratio je igram za Dinamo dok se nešto drukčije ne dogodi. A događa se, o Olmu bruji cijeli nogometni i sportski svijet, postao je španjolski reprezentativac, Barcelona se želi pokriti ušima i vratiti ga kući, čak mu i Guardiola diže rejting. Nema tu neke mudrosti. Simpatični će Katalonac otići, a nama će ostati sjećanja na jednog od najboljih, najpristojnijih i najprofesionalnijih nogometaša koji su ikada rolali loptu Maksimirom, koji su na oduševljavali i za koje se može kazati da su prava gospoda u sportu za kojeg kažu da ga najbolje igraju oni iz plebsa. Nije baš tako, i gentlemani znaju to raditi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.