Srbi, Židovi, Slovaci, kriminalci i fondovi vlasnici su najvećih HR medija, k tome uvelike ih financira HDZ

VIDEO: - Vlasnici medija su većinom različiti kriminalci i fondovi za koje nitko živ ne zna tko su i tko stoji iza njih. Protiv bilo kakvog javnog financiranja medija, ako ne financiramo ćevabdžinice, nećemo ni medije, poručio je u svojem najnovijem obraćanju javnosti Mislav Kolakušić.

Očito je mislio na Georga Soroša koji financira Telegram i tko zna što još i koga ne, na Aleksandra Vučića koji preko T-Mobile, koji je u srpskom većinskom vlasništvom, upravlja brojnim hrvatskim TV programima, dnevnim i revijalnim novinama....

Ako ne financiramo ćevabdžinice, nećemo ni medije. Protiv bilo kakvog javnog financiranja sam medija, poručio je eurozastupnik čiju je objavu u samo sat vremena vidjelo na društvenim mrežama 20.000 fanova, a lajkalo ih 2000!!!

Srbi, Židovi, Slovaci, kriminalci i fondovi vlasnici su najvećih HR medija, k tome uvelike ih financira HDZ Eric Vidal / EP
11. 10. 2023

Ako ne financiramo ćevabdžinice, nećemo ni medije. Protiv bilo kakvog javnog financiranja sam medija! Kad je koji poznati hrvatski novinar bio vlasnik medija? Pa to ne postoji, pa to je bilo u davnoj prošlosti. To je zaboravljena stvar. Ako nemaš medije koji se mogu financirati svojom uslugom onda oni ne trebajju i ne smiju postojati, Što rade na tržištu? Takvi ne smiju postojati. Zato i imamo to što imamo, poručio je eurozastupnik čiju je objavu u samo sat vremena vidjelo na društvenim mrežama 20.000 fanova, a lajkalo ih 2000!!!

Vlasnici medija su većinom različiti kriminalci i fondovi za koje nitko živ ne zna tko stoji iza njih.
🔴 Mediji su propagandne mašine za sijanje laži onih koji to žele platiti.
🔴 Protiv bilo kakvog javnog financiranja medija, ako ne financiramo ćevabdžinice, nećemo ni medije.

https://www.facebook.com/reel/334667759112531

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.