"Soko Štark" iz Beograda "nasrao" smrdljivog fosilaša Stojadina ispred nosa Nikole Tesle u samom središtu Zagreba

Koja zafrkancija ili sramota u Teslinoj ulici! Bravo za "Smoki", sjedni 1 za gradske moćnike. Još samo nedostaje svinjokolja i kobasice oko vrata Nikole Tesle!

Kakvog li samo marketinškog kretenluka, ili je riječ o namjernoj provokaciji ljudi zaduženih za kulturni identitet zagrebačkog adventa? Srpski fosilaš s auspuhom ispod ličkog Teslina nosa.

"Soko Štark" iz Beograda "nasrao" smrdljivog fosilaša Stojadina ispred nosa Nikole Tesle u samom središtu Zagreba Igor Kolovrat
15. 12. 2023

Foto: Igor Kolovrat

Naš poznati stručnjak za e-mobilnost koji živi u blizini Tesline ulice ostao je zgranut prizorom koji je burleskan. Evo što je napisao o nečuvenoj instalaciji nemogućeg, o spoju prljavog fosilnog vozila i energetskog vizionara čiste električne energije:

- Ma mogli su staviti i onog crvenog fiću na struju koji se i vrti u nekim reklamama.Mogli su staviti svašta,ali retro vozilo sa auspuhom pod Teslinim nosom bi trebalo bosti u oko svakog normalnog i bilo koji marketingaš bi to trebao znati. A takodjer bi i netko iz Grada o tome trebao voditi računa, jer sam poprilično siguran da ne bi dopustili da netko tamo organizira svinjokolju i Tesli oko vrata stavi kobasice.

Tagovi: Smoki

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.