Škoro smijenio Peternela, a ovaj mu poručio da "kreće u obračun s njime". Nova bura u Domovinskom pokretu

- Bravo Miro! Tako treba svima koji su na tvojem imenu zasjeli u fotelje, a sada te blate! Pa da si serijski ubojica bili bi blaži! Podrška! To je samo jedan u nizu komentara koji su Škorini fanovi napisali nakon što je predsjednik Domovinskog pokreta u ostavci smjenio s pozicije Igora Peternela, jednog od viđenijih članova opozicijske stranke koja proživljava teške trenutke.

Škoro smijenio Peternela, a ovaj mu poručio da "kreće u obračun s njime". Nova bura u Domovinskom pokretu Luka Stanzl/PIXSELL
13. 8. 2021

Eto što je napisao Miroslav Škoro: - Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mjenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora Peternela s mjesta mog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. G. Peternel je nakon toga u telefonskom pozivu "zaprijetio" da mi daje 24 sata da povučem svoju odluku jer će on krenuti u obračun sa mnom. Samo da znate, ja svoju odluku neću povući. Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše. Dragi Igore, hvala ti na prekrasnim i iskrenim prijateljskim riječima koje si mi uputio danas u telefonskom razgovoru. Zauvijek ću pamtiti tvoju prijateljsku odanost i istančani osjećaj za odabir strane. Meni je Igore, sve ovo vrijedilo, a tebi? Pozivam te da ostanemo zajedno. Zajedništvo nema alternativu.

Članak je također dostupan u tiskanom izdanju magazina Start, koji je u prodaji od 31.07.2021.

PRETPLATITE SE!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.