Škoro je njihov zajednički kandidat! HDZ/SDP su isto, surađuju kod kuće i u Bruxellesu! Biraju iste kandidate tu i tamo!

 


Mislav Kolakušić po prvi put komentira protukandidate i da se isčitati kako ni Kolinda a ni Zoka nisu pravi favoriti Plenkovića i Bernardica!


Evo što je Kolakušić napisao danas na svom profilu:

Škoro je njihov zajednički kandidat! HDZ/SDP su isto, surađuju kod kuće i u Bruxellesu! Biraju iste kandidate tu i tamo! Bojan Haron Markičević/Start
19. 8. 2019


- Koalicija HDZSDP već se otvoreno najavljuje, a te dvije stranke već se nalaze u koaliciji u Europskom parlamentu. Takva koalicija u planovima njenih tvoraca zahtijeva naizgled neutralnog predsjednika, nekoga tko ne pripada ni HDZ-u niti SDP-u, kandidata koji je prihvatljiv objema stranama, a ne predstavlja prijetnju njihovom opstanku.


Svatko može primijetiti da Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović ne uživaju stvarnu podršku Andreja Plenkovića i Davora Bernardića, odnosno HDZ-a i SDP-a. Radi se o deklarativnim podrškama bez stvarne želje da ostvare pozitivan učinak.


Istovremeno, Miroslav Škoro uživa punu podršku i pažnju medija koji se sa stotinama milijuna kuna financiraju iz državnog proračuna, a o njemu pozitivno govore i Stipe Mesić i Ivo Josipović kao i mnogi HDZ-ovci. U svom zadnjem intervjuu, Miroslav Škoro Plenkovića opisuje kao "velikog europskog političara".


Ima li HDZSDP u Miroslavu Škori idealnog predsjedničkog kandidata, kandidata po mjeri buduće koalicije HDZSDP kao što im je Milan Bandić sve ove godine idealan gradonačelnik grada Zagreba?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.