Sessa, Bobane, Vrbane, Kvesiću... čeka vas sudbina Krušlina i Vekića kojem sam platio 23.000 kn samo za avio karte za Dubai i provod s ljubavnicom i kćeri

"Zorro osvetnik bez maske" Zdravko Mamić puca iz najjačeg oružja. Iz dana u dan vadi sve eksplozivnije kompromitirajuće materijale protiv šestorke sudaca koje je žestoko nagazio. Danas je objavio račune i narudžbe za avionske karte i to u businees klasi koje je platio za Antu Vekića, suca Županijskog suda u Osijeku te njegovoj pratilji i njezinoj kćeri. Samo za zrakoplovne karte u bussines klasi platio im je, kako kaže, 23.000 kuna, a gdje su tek ostali troškovi. Posebno je prozvao četvorku sudaca koji za sada ne reagiraju i koji još nisu odstupili, a trebali bi kako tvrdi Mamić. Kako je napisao njegova su meta, prvo Đuro Sessa, predsjednik Vrhovnog suda RH, najvišeg pravosudnog autoriteta u Hrvatskoj, Nediljko Boban, sudac i član Državnog sudbenog vijeća RH, Zvonko Vrban, Predsjednik Županijskog suda u Osijeku te Ante Kvesić, član Sudskog vijeća koje je potvrdilo presudu Mamiću od šest godina i 10 mjeseci zatvora.

Osim šture rečenice kako nema veze s bjeguncem i osuđenim kriminalcem Zdravkom Mamićem, Đuro Sessa nije imao potrebe da jače reagira na iznimno teške optužbe upućene iz Mostara, od kojih je najteža ova Mamićeva rečenica: - "Đuro Sessa je kriminalac. Osobno sam mu nosio novac u kancelariju". U najnovijem postu na FB, bjegunac od hrvatskog pravosuđa napisao je i sljedeće:

- "Predsjednika Fruteka, suca Kvesića, suca Bobana i šefa K€$$u pozivam da što prije podnesu ostavke na svoja mjesta, jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića, što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vrijeme je završilo."

Sessa, Bobane, Vrbane, Kvesiću... čeka vas sudbina Krušlina i Vekića kojem sam platio 23.000 kn samo za avio karte za Dubai i provod s ljubavnicom i kćeri Zdravko Mamić FB
23. 3. 2021

- Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe, svoje ljubavnice, te njene kćeri za put u Dubai. Vrijeme je isteklo. Obzirom da se mene ne može kupiti, niti kao USKOK i DORH natjerati da držim predmete na dnu ladice ekskluzivno objavljujem mailove kojima sam preko agencije rezervirao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima. Gospoda su naravno u Dubai letila poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23.000 kuna samo za let. Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apeliram na preostale suce – predsjednika Fruteka, suca Kvesića, suca Bobana i šefa K€$$u da što prije podnesu ostavke na svoja mjesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića, što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vrijeme je završilo, vrijeme #ReformaPravosuđa i naplate vaših grijeha je stiglo.

Dio je to opsežnih i dokumentiranih objava na Mamićev način koje su do sada "smnaknule" dvoje sudaca i kojima je za cilj, kako kaže Mamić, rasčistiti korumpirano hrvatsko pravosuđe. Svu municiju koju ima za Sessu i društvo, kako kaže, još nije ispucao, no ova rečenica koju svako malo ponavlja je zastrašujuća: - "Đuro Sessa je zlotvor, kriminalac, varalica. Ovo nije moj show, ovo nije kleveta. Rekao sam i ponavljam da sam spreman staviti se na dispoziciju DORH-u i USKOK-u i institucijama da dokažem da je Sessa kriminalac i da sam mu osobno donosio novac u kancelariju kao predsjedniku suda da bi mijenjao sudske presuda. Čuveno smjenjivanje suca Ježeka, Sessa je obrazložio da previše revno izvršava zadatke. Neka se time bavi SOA. Sessa je otimač novca građanima".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.