Šebalj im gleda u leđa! Bračni par u Porscheu replici Jacky Ickx iz 1986. vodi suvereno

Lidia Ruba suparnica je Jure i za sada vodi sa svojim Porscheom i suprugom Juan Moreriom kojeg nije pustila u Saudijsku Arabiju samog i to bez obzira što su ostavili u svom domu troje maloljetne djece!

Šebalj im gleda u leđa! Bračni par u Porscheu replici Jacky Ickx iz 1986. vodi suvereno A.S.O.
8. 1. 2024

Lidia Ruba, pobjednička suvozačica na Dakar Classicu 2023., pokazuje svoju upornu odlučnost u svom trećem startu, ovaj put u replici Porschea koji je Jacky Ickx vozila 1986. Međutim, reći će.

- Radije bih provela početak siječnja sa svoje troje djece, no nisma htjela supruga prepustiti na milost i nemilost s nekim nepoznatim suvozačem.

Španjolski par izašao je kao pobjednik iz prologa, samo zbog problema s elektrikom zbog kojeg su jučer pali u poretku. Unatoč tome, pobijedili su u četiri od šest testova unatoč tome što su drugi i treći test završili praznih ruku. Današnji privremeni rezultati ponovno ih označavaju kao pobjednike u četiri ogleda, ovaj put od pet! Lidija će i dalje budno paziti na supruga i na trofej.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.