Prvo mjesto donosi nam čak 5 dana odmora, vjerojatno izbjegavanje favorita Španjolske, a možemo i ispasti

Prvo mjesto donosi hrvatskim reprezentativcima dan više do sljedeće utakmice. U slučaju prolaska Vatrenih donosimo satnicu i dane kad se igraju utakmice pobjednika i drugoplasiranog u našoj skupini.

Prvo mjesto donosi nam čak 5 dana odmora, vjerojatno izbjegavanje favorita Španjolske, a možemo i ispasti fifaworldcup / instagram
1. 12. 2022

Za prvo mjesto u skupini Vatreni moraju pobijediti Belgijce i imati bolju gol-razliku od Maroka, u slučaju da oni svladaju Kanadu.

U slučaju remija, a pobjede Maroka, Hrvatska će biti druga. Budu li Vatreni prvi, imat će dan odmora više nego ako završe na drugom mjestu. Prvo mjesto osigurava utakmicu u utorak 05.12., a drugo mjesto u ponedjeljak 04.12., k tome vjerojtano i težek protivnika - Španjolsku.

Danas u večernjim satima znat će se točna satnica kvalifikacijskih utakmica prvoplasirane i drugoplasirane momčadi u skupini.

Nažalost, Hrvatska može i ispasti s Mundijala i to u slučaju da izgubi od Belgije, a Maroko svlada Kanadu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.