Princ Harry dobio je novi posao u Americi

Princ Harry (36) imenovan je izvršnim direktorom startupa iz Silicijske doline BetterUp. Trošak projekta procjenjuje se na 1,73 milijarde dolara.

Princ Harry dobio je novi posao u Americi FreeNews
24. 3. 2021

BetterUp je internetska aplikacija koju koriste divovske tvrtke poput Hiltona, Facebooka, Googlea, Snap Inc, NASA, Warner Brothersa i Chevrona za poboljšanje mentalnog zdravlja zaposlenika. Princ Harry usredotočit će se na strategiju proizvoda, održavajući predavanja o prevladavanju osobnih kriza i održavanju duševnog mira. Kroz aplikaciju BetterUp možete pronaći terapeute i poslovne trenere koji pružaju sesije podrške svojim klijentima putem videa putem aplikacije.

Izvršni direktor BetterUpa Alexi Robichaud odbio je komentirati plaću vojvode od Sussexa. Ipak, slične pozicije u ostalim kalifornijskim tvrtkama mjere se u šestznamenkastim, pa čak i sedmoznamenkastim mjesečnim uplatama.

Princ Harry nema iskustva u upravljanju timom. Očekuje se da neće biti uključen u upravljačke funkcije, ali pojavit će se na posebnim događajima tvrtke i održavati poslovne sastanke u San Franciscu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.