Nakon mnogo godina ponovno u javnosti: hoće li se Michael Schumacher pojaviti na vjenčanju svoje kćeri?

Hoćemo li bivšeg pilota Formule ponovno vidjeti? Čak postoji i velika šansa.

Nakon mnogo godina ponovno u javnosti: hoće li se Michael Schumacher pojaviti na vjenčanju svoje kćeri? Posnetek zaslona/Instagram profil Gina Schumacher
23. 1. 2024

Michael Schumacher je nesumnjivo ime koje zna svaki ljubitelj motosporta. Proglašen je najboljim trkačem u povijesti Formule 1, a onda je uslijedila šokantna nesreća: u prosincu 2013. godine Schumacher je teško ozlijeđen na skijanju u Francuskoj. ozljede. Prevezen je u bolnicu, no u lipnju sljedeće godine probudio se iz kome i otišao na kućnu njegu. Nakon nesreće njegova je obitelj utihnula. Tijekom godina o trkaču se govorilo tek u rijetkim prilikama, a Schumacher se nikada više nije pojavio u javnosti.

Povratak u javnost

Sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 uskoro bi se mogao pojaviti na vjenčanju svoje kćeri Gine Marie i njezinog dugogodišnjeg dečka Bethkea. Obitelj tu informaciju još nije potvrdila, no prenijeli su je brojni svjetski mediji, koji ujedno navode da bi se svečanost trebala održati na Mallorci, gdje obitelj Schumacher posjeduje rezidenciju koju je 2017. kupila od predsjednika Real Madrid, Florentino Perez. Također se kaže da lokacija pruža posebnu opremu koja je potrebna Michaelu.
 

Gina Maria Schumacher je najstarije dijete bračnog para Schumacher. Bavi se konjskim utrkama, dok njegov mlađi sin Mick ide očevim stopama i strastveno se bavi automobilskim utrkama.

Izvor: gol.dnevnik.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.