Pijani Ukrajinac maltretirao konobaricu na Hvaru, a ona ga gurnula u more, kad se popeo na obalu, uslijedio je novi ŠOK

Posve neobična priča koja se dogodila u nedjelju poslijepodne u Jelsi na otoku Hvaru. Ukrajinac se nakon cjelodnevnog opijanja previše odvažio i krenuo u osvajanje konobarice, a ova ga je pošteno rashladila. Bacila ga je u more i to ne jednom.

Pijani Ukrajinac maltretirao konobaricu na Hvaru, a ona ga gurnula u more, kad se popeo na obalu, uslijedio je novi ŠOK Igor Stažić
14. 6. 2023

Urednici Slobodne Dalmacije došli su do informacija da se u mjestu Jelsa na Hvaru dogodila velika tučnjava između stranih gostiju s usidrene jahte i osoblja restorana.

Kad su se dodatno raspitali, ustanovili su da policija, koja to redovito radi u sličnim situacijama, nije prijavila ovaj događaj, iako se šuškalo da su gosti padali u more te da ima i ozlijeđenih, no ubrzo se pokazalo da se 'tresla gora i rodila miš'.

U stvarnosti se nije radilo o masovnoj tučnjavi, već o izoliranom ispadu pijanog turista

Točnije: ukrajinski državljanin se nakon cjelodnevnog opijanja previše odvažio i krenuo u osvajanje konobarice. Budući da se to djevojci nije svidjelo, gurnula ga je u more. Da nehotična kupka nije rashladila pregrijanu glavu pokazalo se kada je objesni dopuzao natrag na kopno, skinuo košulju i bacio je na konobaricu. Tada je u njezinu obranu stao vlasnik lokala i...

Ukrajinac je ponovno odletio u more. Prekršaj se dogodio kada je 39-godišnji državljanin Ukrajine došao na terasu obližnjeg restorana i verbalno i potom fizički maltretirao 43-godišnju djelatnicu, koja ga je odgurnula od čega je pao u more, a kada je izašao iz mora, nastavio ju je maltretirati, u čemu ga je spriječila 37-godišnja djelatnica restoranu odgurnuvši ga od čega je ponovno pao u more. Protiv 43-godišnjakinje i 37-godišnjaka, oboje državljana Hrvatske, kazneno je prijavljeno po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira ( propisana je kazna od 300 do dvije tisuće eura ili do 30 dana zatvora), dok je 39-godišnjem državljaninu Ukrajine također izdan prekršajni nalog sukladno navedenom zakonu. reda i mira, objasnili su za Slobodnu Dalmaciju splitski policajci. Također je poznato da je Ukrajinac na licu mjesta odmah po dolasku policije odmah platio dvije trećine kazne za prekršaj.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.