Petar s besplatnim gablecima pokrenuo lavinu, doniraju slastičari i drugi poduzetnici i svi jedva čekaju ovo prođe i da se Markuševac ponovo ori od tamburica i Gazdi

Hrvoje Kobasić neumorno vozi ljudima kojima su potrebni tople obroke. Jelena, vlasnica najfinijih slastica 2sweet, donira fine kolače, Pekara Krušec donira kruh, Ivan Cvetković daruje paradajz... Jučer je Petar Pavlić dostavio 80 gableca, čak i u udaljeni Dumovec. Restoran "Queen" u Markuševcu sljedećih će sedam dana darivati gablece kao i Petar Pavlić... Akcija je to koja se "rola"

Petar s besplatnim gablecima pokrenuo lavinu, doniraju slastičari i drugi poduzetnici i svi jedva čekaju ovo prođe i da se Markuševac ponovo ori od tamburica i Gazdi Start press
27. 3. 2020

Petar Pavlić svojom je humanošću i lijepom gestom da najugroženijima dostavlja tople obroke u najugroženijem području, u epicentru potrese, pokrenuo je lavinu. Brojni poduzetnici su mu se javili i žele pomoći baš kao i on. Njegovi su resursi ograničeni, no očigledno je ova ideja pala na plodno tlo i mnogi žele činiti dobro. Već sada izdašno mu pomažu neki od njegovih prijatelja poduzetnika.

Hrvoje Kobasić neumorno vozi ljudima kojima su potrebni tople obroke. Jelena, vlasnica najfinijih slastica 2sweet, donira fine kolače, Pekara Krušec donira kruh, Ivan Cvetković daruje paradajz... Ovo je akcija koja naprosto treba i koja mora doprijeti i dalje od Markuševca, gotovo unisono govore brojni komentari na društvenim mrežama, a to žele i brojni poduzetnici koji su spremni pomoći. Valja to sad samo organizirati i na puno većoj i široj platformi, jer ova ideja poduzetnika iz Markuševca je sjajna. Ivica Mučnjak, lokalni građevinar i poduzetnik ustupio je svoje kamione, dizalice i djelatnike koji raščišćavaju ruševine, popravljaju besplatno dimnjake, krovove...

Petar Pavlić svjestan je svega i zahvaljuje svima onima koji su se ponudili u donaciji mesa i ostalih namirnica, no poručuje kako "nažalost u ovim trenucima nismo u mogućnosti prihvatiti zbog opreza od virusa. Puno Vam hvala..." Naravno da on sam ne može, ali ovu želju i volju poduzetnika naprosto valja iskoristiti. Tako razmišlja i gospođa Jelena iz tvrtke 2sweet team, koja je od prve sekunde podržala Petra Pavlića i koja u svaki njegov paket za ugrožene stavlja i neke od svojih slastica. Evo što kaže:

- Baš kad smo mislili da je je virus unio potpuni kolaps u naše živote pojavila se još jedna ugroza; potres. Taj potres pogodio je baš djelić planeta za koji sam osobno vezana; za svaku ulicu, školu, crkvu i pa čak i za svako okolno brdašce. Mjesto koje je samo sekundu ranije izgledalo pitomo i bezbrižno danas izgleda kao poprište iz najgore noćne more.
Dragi moji Šimunčani, pridružili smo se akciji doniranja s našim proizvodima, kolačima. Možda nisu prijeko potrebni za preživljavanje ali svakako život čine barem malo prihvatljivijima. Naše proizvode za sad ćete dobiti uz besplatan obrok koji dostavlja Catering Flavius, a slobodno se možete javiti i direktno na https://www.facebook.com/ 2sweet.torte/.
Pozivamo sve poduzetnike koji se mogu priključiti da to učine što prije, jer vjerujemo da je svaki i najmanji prilog vrlo važan i da može pomoći mnogima.
Brinite o drugima!
Komentari su sjajni i izdvajamo samo neke od njih.

Petra Bukovšak Petar Pavlić ma je da .... Doma sam sad,radimo dva tjedna pa smo dva doma. svatko bi od nas tak! Svi jedva čekamo da sve ovo prođe. A nakon što svatko od nas nauči nešto iz svega ovog, želim da se Markuševec ori od tamburica.

Mateo Divković Pozdrav Pero,

Posljednjih nekoliko dana sam te pokušao telefonski kontaktirati 5 puta, ali te nisam uspio dobiti. Volio bih pomoći ljudima (novčano ili drugim potrebitim stvarima), ali s obzirom na situaciju oko epidemije, nisam u mogućnosti doći do tamo. Volio sam pomoći direktno ljudima, ali s obzirom na to da nisam uspio, barem ću prebaciti donaciju na račun koji je država otvorila te vjerovati da će otići onim potrebitima.

Ako nekako mogu pomoći, stojim na raspolaganju! Čuvajte se

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.