Odvjetnik koji je Milanovića nazvao komunjarom snagu za napad crpio je dan ranije na Snježnoj kraljici u društvu hrvatske elite i američkog ambasadora "u istoj manduri"

- Dakle, ovo nije slučajno, to vam je jasno. Ovo je poslano. Ali je prekasno. Ovakvi huligani me ne mogu izbaciti iz takta, rekao je Zoran Milanović nakon incidenta! Kao da je predmijevao da iza nemilog događaja stoji zavjera i navlakuša. Dva dana nakon ekscesa oglasio se i Ured Andreja Plenkovića koji je poručio da s navedenim odvjetnikom nema nikakve veze te da ga premijer ne poznaje.

Odvjetnik koji je Milanovića nazvao komunjarom snagu za napad crpio je dan ranije na Snježnoj kraljici u društvu hrvatske elite i američkog ambasadora "u istoj manduri" Dragan Đukanović
6. 1. 2020

- Ja sam iz crkve izašao, ispovjedio se i pričestio. Čist sam u srcu pa mogu reći što me volja. Ispovjedio sam se pa to mogu. Nitko mene nije poslao, zapamtite. Rekao sam mu 'evo vam boga u crkvi, riječi su Branimira Jovića Indexu koji ga je zamolio da objasni zašto je tako postupio u nedjelju na glasačkom mjestu. Zanimljivo je kako je navodni zagrebački odvjetnik dan prije u istoj manduri, s istim šalom i kapom, bio u svečanoj loži na tribini Platinium "Snježne kraljice" i to u kakvom samo društvu. Naprosto je nevjerojatno kako do danas nitko od organizatora, a i dužnosnika Vlade i vladajuće stranke nije ni pokušao odgovoriti na pitanje po kojim je to osnovama i zaslugama "verbalni terorist" sjedio na najskupljim i najcjenjenijim mjestima tribine u ciljnoj ravnini, u neposrednoj blizini državnih i gradskih uglednika.

Nedjeljne izbore obilježio je taj gnjusan incident! Zoran Milanović bio je preneražen ispadom i sad je još jasnija njegova izjava kad je onako šokiran rekao "kako to nije slučajan incident". To što se dogodilo u Osnovnoj školi Petra Zrinskog, gdje je Milanovićevo biračko mjesto, označilo je tako na svojevrstan način i početak njegova petogodišnjeg mandata. Kohabitacija, kao tako često upotrebljavana riječ ovih dana, nakon izbora u ovakvoj konstelaciji itekako dobiva na značenju. 

Branimir Jović je pri izlasku iz zgrade počeo galamiti i vrijeđati Milanovića. Dobacivao da je komunjara i da mu ne želi dati ruku, jer ni on je nije dao njegovoj predsjednici. Dok su novinari čekali Milanovića da izađe nakon glasovanja iz Osnovne škole, Jović je urlao: - Evo ga, komunjara, laže vas, birajte ga, evo vam ga.

Milanović mu je pokušao pružiti ruku, ali to je odvjetnika kočijaškog riječnika još više osokolilo.
- Ja? Ne treba meni vaša ruka! Nisi ni predsjednici dao ruku, a meni bi davao ruku! A htio bi biti hrvatski predsjednik.

- Ugodan dan, moj naklon, pozdravio ga je Milanović i komentirao kako će morati zvati policiju. Okrenuo se te zaputio prema novinarima koji su ga čekali ispred birališta.

Na pitanje novinara, zašto je to napravio rekao je Jović:

– Je li treba opet da izaberemo komunista!’ Pa dosta je bilo onog Mesića i Josipovića. Ja se ne bojim nikome reći što ga ide, kazao je Jović.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.