Ni Kolinda, ni Zoki, ni Škoro ne žele u TV ring s Kolakušićem!!! Bježe od Mislava k'o vrag od tamjana. SRAMOTNO, nema TV sučeljavanja jer tako žele ONI

Ni Kolinda, ni Zoki, ni Škoro ne žele u TV ring s Kolakušićem!!! Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše, svi osim Jednoga. Pitamo vas ZAŠTO!

Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše, svi osim jednoga. Kolinda Grabar Kitarović, Miroslav Škoro i Zoran Milanović odbili poziv jedne od tri nacionalne televizije koja je zakazala TV dvoboj 20. prosinca u 20 sati za četiri najozbiljnija kandidata za predsjednika države. Nakon što je RTL prvi pozvao vodeće predsjedničke kandidate na sučeljavanje 20. prosinca, sukladno mjesečnoj anketi javnog mnijenja, stigli su i odgovori iz vodećih stožera.

Prvi je na naš poziv odgovorio kandidat Mislav Kolakušić koji je putem svoje Facebook stranice poručio kako će se pozivu odazvati te pritom odlučio potaknuti svoje protukandidate da učine isto. Svi ostali izvlačili su se svaki na svoj način! Kolinda je kazala da ne može 20. prosinca u večernjem terminu, a Zoki i Skoro da ne dolaze ako nema Kolinde! A kako su samo znali na ne dolazi!

Ni Kolinda, ni Zoki, ni Škoro ne žele u TV ring s Kolakušićem!!! Bježe od Mislava k'o vrag od tamjana. SRAMOTNO, nema TV sučeljavanja jer tako žele ONI Branimir Klarić/Start/pixell/Bojan Haron Markičević
2. 12. 2019

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.