Nevjerojatna priča o ženi koja je svom sinu spasila život uz pomoć električnog automobila

GENIJALNO Kristy Holmes, majka 11-godišnjaka s aparatom za dijalizu, nije gubila vrijeme, već je za napajanje aparata koristila svoj električni automobil Atto 3.

Inspirativna priča o Australki koja pokazuje drugu stranu električnih automobila.

BYD Atto 3 Byd
8. 1. 2024

Električni automobil kineskog proizvođača automobila BYD 'protagonist' je inspirativne priče koja dolazi iz Australije. Jugoistočni Queensland ostao je bez struje nakon što su oluje izazvale probleme s napajanjem i oštetile žice.

Kristy Holmes, majka 11-godišnjaka s aparatom za dijalizu, nije gubila vrijeme, već je za napajanje aparata koristila svoj električni automobil Atto 3. Kako prenosi Guardian, njezin sin Levi čeka transplantaciju bubrega, a ako stroj ne radi, moglo bi doći do nestanka struje, također je za njega završilo tragično.Kao i neka druga električna vozila, Atto 3 ima mogućnost 'dvosmjernog punjenja', što mu omogućuje da djeluje kao izvor električna energija za napajanje drugih uređaja (sustav V2L). "Spojili smo aparat za dijalizu na auto", rekao je Holmes za The Guardian, dodajući: "Srećom, nestanak struje trajao je samo jednu noć, iako je imao kapacitet za još četiri, a zatim auto bi se morao negdje napuniti. Ovo je najčudesniji auto koji sam ikada posjedovao. Sada mi je spasio sina u nevremenu! Mislim da se više nikada neću vratiti automobilu na plin.” Kada je uragan Ian pogodio obalu Floride 2022., Ford je zabilježio porast od 127 posto u broju ljudi koji koriste svoje električne kamionete F-150 Lightning kao pogon. izvor. Izvršni direktor Forda Jim Farley objavio je na X da neki pojedinci pogođeni uraganom koriste svoja vozila za kuhanje obroka i osiguravanje rasvjete.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.