Nećemo digitalni novac, jer teroristi mogu dignuti u zrak i internet, a Vi ćete biti odgovorna za krah svjetskog sustava! E nećete uspostaviti potpuni sustav kontrole nad građanima!

VIDOVITI EURO ZASTUPNIK! Napadnuta veza Europe, Azije i Afrike, posljedice su stravične! To što 2 sata nije bilo Facebooka najmanji je problem! Eurozastupnik ih predvidio pred samo 7 dana! Kolakušić je na tako što upozorio Christine Lagarde, direktoricu Europske banke kojoj je poručio da se makne od digitalnog novca i ostavi cash.

- Kao što je raznesen Sjeverni tok teroristi mogu prekinuti i druge  plinovode, a i optičke veze. U tom trenutku nema više trgovine, nema kupovine, nema više ničega, nema vašeg suludog virtualnog novca, pa ni Facebooka. Nedopustivo je građane izlagati takvim ugrozama. Gotovina će u doglednoj budućnosti biti ukinuta ako tako nastavite, a sustav potpune kontrole nad građanima uspostavljen.

U Crvenom moru su prekinuta i pokidana četiri komunikacijska kabla između Europe, Azije i Afrike!!!

Nećemo digitalni novac, jer teroristi mogu dignuti u zrak i internet, a Vi ćete biti odgovorna za krah svjetskog sustava! E nećete uspostaviti potpuni sustav kontrole nad građanima! Eric Vidal / EP
6. 3. 2024

"U Crvenom moru su prekinuta i pokidana četiri komunikacijska kabla između Europe, Azije i Afrike, javlja "HGC Global Communications Limited" te dodaje kako je iznimno visoka:

„Ozbiljnost incidenta na Crvenom moru: Od više od 15 podmorskih kablova u Crvenom moru, 4 od njih (Seacom, TGN, AAE-1, EIG) su presječena, što procjenjujemo utiče na 25 odsto prometa interneta“.

Ranije je izraelska ekonomska publikacija Globes pisala kako su u Crvenom moru oštećena četiri podmorska kabla koja povezuju Europu, istočnu Aziju, Afriku i nekoliko arapskih zemalja. Tada je list naveo da je šteta „mala”, jer to nisu jedini kablovi u regiji.

Član Politbiroa Jemena Ansar Alah Huzam al-Asad rekao je za RIA Novosti da njegova država nije oštetila ove komunikacijske sisteme između Europe i Azije, a izjave o suprotnom nazvao je insinuacijama.

Ministarstvo komunikacija Huta kasnije je priopćilo da pokušava zaštititi podmorske kablove od svih mogućih rizika i da bi zainteresovanim stranama moglo ponuditi sredstva za njihovu popravku ili održavanje.

Naprosto je nevjerojatno, ali samo sedam dana prije ovog terorističkog akta, Mislav Kolakušušić je za govornicom Europarlamenta u Bruxselessu upozorio na mogućnost takvih i sličnih ugroza koje mogu potkopati ecenciju čovječanstva. Iskoristio je prisustvo Christine Lagarde, direktorice Europske banke koju je oštro ukorio da se makne od digitalnog novca i nek'a se drži keša i zbog potencijalnih napada terorista i terorističkih država na tako krhak sustav. Evo što joj je kazao:

- Predsjednice Europske središnje banke, osim što ste izravno odgovorna za iznimno visoku inflaciju koja je dostizala i 11 posto, sada ste odgovorna i za ono za što se zalažete, a to je uvođenje digitalnog eura umjesto klasičnog štampanig novca! Lažete ljude i govorite samo pozitivne stvari digitalnog novca, samog eura, a ne govorite koliko je digitalni euro krhak bez interneta nema novca. Ne možete kupiti ni kruh. Nijemci su mislili pa tko bi mogao dignuti u zrak njihov skupo plaćeni plinovod Sjeverni tok, a raznezen je u nekoliko sekundi i nema više plina! Pa tko bi ikada minirao Sjeverni tok 1 i 2? Kablovi, kojih ima samo nekoliko i koji tvore svjetski internet se ponegdje nalaze na dubini od svega nekoliko desetaka metara. Svaki terorist, ili teroroistička država ih može ugorziti, ukunuti, prekinuti... U tom trenutku nema više trgovine, nema kupovine, nema više ničega. Nedopustivo je građane izlagati takvim ugrozama.

Prema Mislavu Kolakušiću, oni koji danas upravljaju Europskom unijom sve češće i sve glasnije promoviraju ukidanje gotovog novca koje bi dovelo do potpune kontrole nad svim građanima, do potpunog gubitka privatnosti, do gubitka osnovnih ljudskih prava i do teških zlouporaba od strane sustava. Sama ideja o stvaranju sustava potpuno kontroliranih transakcija je totalitarna i potpuno psihopatska i ne može biti ideja dobronamjernih i normalnih ljudi. No, ukoliko se ne angažiramo i ne izbacimo njihove ljude iz parlamenata koji im daju moć, gotovina će u doglednoj budućnosti biti ukinuta, a sustav potpune kontrole nad građanima uspostavljen.

Nevjerojatno, koliko je eurozastupnik bio vidovit.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.