Beckhemovi ne mogu bez Hrvatske i magičnog Lopuda kojem se iznova vraćaju. David i Victoria s djecom ponovo na Jadranu

Nekadašnji franjevački samostan na Elafitima dom je Beckhemovih ovih dana. I ove su godine za svoj savršeni morski odmor odabrali otok Lopud.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

Beckhemovi ne mogu bez Hrvatske i magičnog Lopuda kojem se iznova vraćaju. David i Victoria s djecom ponovo na Jadranu David Beckham / Instagram
22. 8. 2023

Slavna obitelj Beckham danas je stigla na odmor u Hrvatsku. Na Instagramu je objavljneo niz fotografija iskrcavanja s jahte. Jedna od fotografija prikazuje bivšu nogometnu zvijezdu Davida Beckhama u bijeloj majici i bijeloj sportskoj kapi. Modna poznavateljica Victoria Beckham pak je bila odjevena u crnu haljinu, a na glavi je imala slamnati šešir.

Obitelj je prošle godine ljetovala na Lopudu, a na otoku su boravili na jednoj od najluksuznijih lokacija na Jadranu. Riječ je o ljetovalištu Lopud 1483, koje je nekada bilo franjevački samostan. Trinaest ćelija samostana nedavno je pretvoreno u pet prekrasnih apartmana za ukupno deset gostiju, a Jutarnji.hr još ne javlja hoće li i ovoga puta boraviti na Lopudu 1483. No, više nego očito, otok im je prirastao srcu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.