Na poziv domovine, mađarska europarlamentarka i liječnica Katalin Cseh napustila Europarlament i pridružila se mađarskim medicinarima u borbi protiv COVID-19

Fotografija: © European Union 2020

Tako to rade oni savjesni! Mađarska europarlamentarka Katalin Cseh, inače liječnica, dobrovoljno se pridružila borbi protiv koronavirusa. Mađarska europarlamentarka i članica kluba Renew u Europskom parlamentu, Katalin Cseh, u subotu je izjavila da se javila pozivu mađarskih službi hitne pomoći da se pridruži borbi protiv koronavirusa kao medicinski dobrovoljac.

Cseh je obučena liječnica. “Iako je moj život krenuo u drugom smjeru, vjerujem da bismo svi trebali pružiti ruku pomoći ako možemo”, napisala je na Twitteru. Mađarska je zabilježila 6 smrtnih slučajeva, a 131 osoba je zaražena je, dok je testirano 4443 ljudi.

Na poziv domovine, mađarska europarlamentarka i liječnica Katalin Cseh napustila Europarlament i pridružila se mađarskim medicinarima u borbi protiv COVID-19 EU Parliament
23. 3. 2020

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.