Milijarde doza Covid-19 cjepiva spaljuje se na lomačama, jer ih nitko ne treba, ni ne želi

- Bilo bi bolje da smo ih spalili odmah! Ugovaranje kupnje 4,6 milijardi doza za 360 milijuna punoljetnih građana EU provedeno je u potpunoj magli prepunoj skrivenih namjera i jednako takvih sms poruka, kazao je Mislav Kolakušić

Hrvatski europarlamentarac žestoko je opleo po Ursuli von der Leyen optuživši je za najveću korupciju u Europskoj uniji svih vremena u kojoj je spiskala 71 milijardu eura ne pitajući zastupnike za dozvolu, već je sve dogovarala sms porukama s čelnicima Pfizera, koje dobro poznaje i njen suprug:

Milijarde doza Covid-19 cjepiva spaljuje se na lomačama, jer ih nitko ne treba, ni ne želi Mathieu CUGNOT Copyright: © European Union 2023 - Source : EP
23. 3. 2023

Na zasjedanju Europarlamenta o nabavci cjepiva, baš kao i o rješavanju enormnih viškova cjepiva za Covid 19 govorio je hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić:

- Svjedočimo širom svijeta spaljivanju milijardi doza cjepiva koje nitko više ne želi. Spaljuju se milijarde eura, našeg, poreznog novca, a da nas nitko ništa nije ni pitao. Nitko nije pitao ni nas zastupnike koje su građani izabrali da štite njihovo zdravlje i njihovu imovinu.

Bilo bi puno bolje da smo svi spalili odmah sve cjepivo i spasili brojne živote i zdravlje građana. Ugovaranje kupnje 4,6 milijardi doza za 360 milijuna punoljetnih građana EU provedeno je u potpunoj magli prepunoj skrivenih namjera i jednako takvih sms poruka. Sve to ukazuje i otkriva najveću korupcijsku aferu u povijesti Europske unije.

Radi se o ugovoru teškom 71 milijardu eura koji je sklopljen zatvorenih očiju između Ursule von der Leyen i Bourlea, predsjednika čuvenog Pfizera, a ova je američka kompanija bila već osuđivana i procesuirana zbog korupcije u Sjedinjenim državama i mnogim drugim zemljama svijeta. Tako i u Hrvatskoj.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.