Miris od mošusa, cedra i bijelog pačulija novi je hit koji se naprosto uvlači pod kožu

Naprosto morate probati posve nove mirise koje stižu iz Baldessarinija i koji pružaju neodoljivu svježinu i snagu. Eau de Toilette od 90 mililitara stoji 555 kn, a Baldessarini Cool Force Sport Eau de Toilette, 90 ml, 55 kn!
Vrijedan je više od samo drugog pogleda: jak i samopouzdan pogled, suverenitet, odlučnost u svemu što radi - sve o njemu ostavlja trajan dojam. Baldessarini je uhvatio ovu hladnu sigurnost stila beskompromisnu eleganciju u dva muška mirisa Cool Force i Cool Force Sport. Luksuzni mirisi koji vam se uvuku pod kožu - za muškarce koji znaju što žele.

Miris od mošusa, cedra i bijelog pačulija novi je hit  koji se naprosto uvlači pod kožu Baldessarini
4. 5. 2020

Čak i u najtežim situacijama zadrži hladnu glavu, ima hrabrost i stil. Muškarci velikih zahtjeva oslanjaju se na aromatičnu svježinu mirisa Baldessarini Cool Force koja savršeno podvlači njihov karakter. Gornja nota nadahnuta je kardamomom, bergamotom i mandarinom, dok neroli, muškatni orašči i vodeni akordi daju aromatičnu i muževnu srednju notu. Sastav mošusa, cedra i bijelog pačulija daje snažnu auru. Moderna svježina za muškarce s ciljem.


Dinamika & snaga
Cool Force Sport
S njim mirnost je samokontrola i jačina karaktera osobe. Pokazuje upornost i snagu, gdje se drugi odriču, ostaje fokusiran u stresnim situacijama. Cool Force Sport sportska je interpretacija mirisa Cool Force. Pjenušava gornja nota uranja u aromatično-vodenu svježinu  srednje note. Muževno mirisan ružmarin, sportski vodeni akordi i plemeniti neroli cvjetovi čine središnji dio. Donje note uvjeravaju toplim i elegantnim notama začinjeno-balzamičnog cedra i sandalovine, kao i jedinstvenim mirisom ekskluzivnog pačulija. Dinamična toaletna voda, za muškarce koji zrače samouvjerenom elegancijom u svojoj odvažnosti.

PR objava

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.