Metla je njen lijek za lažne i potkupljive medije, baš kao i za brojne pokvarene političare koji su osigurali sebi i bližnjima No1. status u mafijaškom prehrambenom lancu

Plaćamo medije da bi nas lagali i zadržali vladajuću kasu na vlasti! Karolina Vidović Krišto objavila animirani film u "žderačima novca" kojeg građani kao porez uporno uplaćuju u državni proračun. Zanimljiv je po njoj taj prehrambeni lanac u kojem građani goje lažne medije, podmukle i pokvarene političare.

Metla je njen lijek za lažne i potkupljive medije, baš kao i za brojne pokvarene političare koji su osigurali sebi i bližnjima No1. status u mafijaškom prehrambenom lancu Karolina Vidović Krišto / FB
2. 4. 2024

Evo što najgore o hrvatskim medijima misli Karolina Vidović Krišto: - Tama se boji svjetla, to je zapisano prije 2000 godina. Današnje sile tame jesu vladajuće strukture. Jer samo sprječavajući istinu oni se mogu održati na vlasti, te pljačkajući svoje građane besramno se bogatiti – na račun poštenih hrvatskih ljudi. U taj njihov scenarij je uključeno i stalno vrijeđanje hrvatskog naroda i države kako bi hrvatska javnost osjećala stalnu grižnju savjesti i stalno se morala opravdavati. Na taj način javnost se ne može usredotočit na stvarne probleme, ni na štetu koju upravo ta vladajuća struktura svojim protuzakonitim djelovanjem stvara.Zato je sveti i uzvišeni cilj svakog domoljuba uspostava istinske funkcionalne vladavine prava te jednakosti svih pred zakonom. Samo na taj način ćemo spasiti Hrvatsku, te stvoriti pravednu i bogatu Hrvatsku. Mi to možemo. To smo pokazali bezbroj puta u našoj povijesti, i zato ćemo i uspjeti”.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.