Otkud Lucijanu Vukeliću Rolex? Kako HR činovnik koji tvrdi da su Hrvati bahati, jer ne znaju cijeniti besplatno zdravstvo, toliko bogatstvo

Karolina Vidović Krišto okomila se na sustav kojeg sramote Milanović i Plenković, koji onemogućava pravo i pravdu, a pruža priliku političkoj kleptokraciji koja se bogati.

- Oni su tipična djeca komunizma! Plenković je izdanak jugo-komunista, a Milanović hrvatskih komunista. To je jedina razlika između njih dvojice. 

U narodu bi se reklo – oni se nisu vrući napili vode. Nijedan nije bio u Domovinskom ratu, iako su po godinama bili i više nego sposobni.
Otkud Lucijanu Vukeliću Rolex? Kako HR činovnik koji tvrdi da su Hrvati bahati, jer ne znaju cijeniti besplatno zdravstvo, toliko bogatstvo Marin Tironi/Pixell
31. 10. 2022

Snimio: Marin Tironi / Pixell

Karolina Vidović Krišto kritizirala je Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića zbog njihovog nedoličnog ponašanja u javnosti.

“Razina komunikacije Plenkovića i Milanovića, kojoj svjedočimo već duže vrijeme i koja postaje sve bizarnija, ujedno je i njihov istinski odnos prema Hrvatskoj. On je neiskren, pohlepan i neodgovoran.Predsjednik i premijer postoje zbog države, a ne država zbog njih. Sama činjenica da je Plenković predsjednik Vlade, a Milanović predsjednik države jest dokaz da u Hrvatskoj ne funkcionira vladavina prava, i da moć nemaju legalna tijela, već moćnici iz tame.

Oba navedena gospodina jesu u pravom smislu te riječi – djeca komunizma. Plenković je izdanak jugo-komunista, a Milanović hrvatskih komunista. To je jedina razlika između njih dvojice. Naglašavam da djeca ne smiju snositi posljedice zbog grijeha roditelja, ali ne smiju biti ni privilegirani zbog roditelja.Milanović i Plenković su, pak, na svojim pozicijama isključivo zbog pripadnosti strukturama u kojima su njihovi očevi bili moćni. Ni Milanović, ni Plenković u svojim životopisima ne pokazuju nekakvu osobnu sposobnost.

U narodu bi se reklo – oni se nisu vrući napili vode. Nijedan nije bio u Domovinskom ratu, iako su po godinama bili i više nego sposobni. Milanović je u svom mandatu premijera korupciju podigao na visoke razine, od kojih valja istaknuti Zakon o pred-stečajnim nagodbama, privatizaciju Croatia osiguranja te Vjetropark Krš-Pađene. O Plenkovićevoj korupciji, koja još uvijek traje, u međuvremenu bi se mogla napisati cijela knjiga – od BORG-a, do INE.

Rezultat rada Milanovića i Plenkovića jest opće srozavanje komunikacije u javnom prostoru, kao i svakodnevno vrijeđanje i ponižavanje koje hrvatski građani moraju slušati od javnih dužnosnika.

Tako ministar Oleg Butković izjavljuje da je ”HŽ izveo manevar na izgradnji pruge Dugo selo – Križevci”. Svatko normalan se pita – što je to manevar kod javnog natječaja, i kako to jedan ministar može izgovoriti?! U potpunosti je jasno da manevar znači „namještanje natječaja“! Ovu ću temu još posebno obraditi, kroz saborsku inicijativu, ali već sada treba naglasiti do koje razine seže pogubljenost i bahatost članova Plenkovićeve vlade.

Drugi slučaj je izjava ravnatelja HZZO-a, Lucijana Vukelića, osobe koja je na čelu institucije koja je glavni krivac za raspad zdravstva, ali i korupcije u zdravstvu. Taj čovjek izjavljuje kako su Hrvati bahati, jer ne znaju cijeniti besplatno zdravstvo. To izjavljuje čovjek zbog čijeg je djelovanja zdravstvo u stanju u kojem nisu zadovoljni pacijenti, nisu zadovoljni liječnici, nisu zadovoljne medicinske sestre.Sa zdravstvom su zadovoljni samo moćnici, pojedini ravnatelji bolnica, pojedine tvrtke koje se bave medicinom, i pojedini predstojnici klinika. Usput, taj Vukelić u imovinskoj kartici ima sat Rolex od 80 tisuća kuna, a supruga mu je, kao i on, državni činovnik.

Naime, gospođa je šefica Državnog Inspektorata za Primorsko-goransku županiju. Ovo je klasični primjer kako su vladajuće strukture premrežile Hrvatsku, i kako žive u izobilju – naravno na račun hrvatskih građana.Plenković, pak, troši milijune kuna novca hrvatskih građana na slanje promidžbenog materijala sa svojom slikom svim kućanstvima u Hrvatskoj, u kojem tumači uspjeh uvođenja eura. Uvođenje eura je posljedica što je Hrvatska europska država i članica EU-a, a ne što je Plenković predsjednik vlade.U vremenu kada vlada govori o nedostatku novca za povećanje mizernih plaća državnim službenicima, Plenković troši milijune za propagandu.

Doista, vladajuće strukture Hrvatsku ne osjećaju, niti je žive. Oni tu Hrvatsku smatraju platformom za bogaćenje i svoj komforan život. Njih ne zanima život učitelja, vatrogasca, radnika u Podravci, HŽ-u ili u građevini.Ipak, sve ove nelogičnosti i zlouporabe imaju i svoju pozitivnu stranu. Današnja politička scena u potpunosti je izgubila vjerodostojnost kod ogromne većine hrvatskih građana. Hrvatska uopće više ne nasjeda na propagandne trikove vladajućih struktura, štoviše, svijest o neophodnim korjenitim promjenama primjetna je na svakom koraku.I zato delinkventske međusobne uvrede Milanovića i Plenkovića, ljude uopće više ne uzbuđuju, jer primitivizam Hrvate nikada nije fascinirao.

 
Mi smo pristojni, civilizirani, moralni i etični ljudi, i zato nas ovakve osobe ne smiju zastupati, ni predstavljati.Hrvatska ima tisuće i tisuće ljudi koji nikada nisu dobili priliku pokazati svoje upravljačke sposobnosti. Vrijeme je da šutljiva, većinska Hrvatska progovori i preuzme odgovornost za svoju jedinu i lijepu Domovinu”, ističe Karolina Vidović Krišto.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.