Besplatnim javnim prijevozom protiv stalnih gužvi na gradskim prometnicama

Svake godine u blagdansko vrijeme broj posjetitelja grada naglo raste, a mnogi se za događanja koriste autima, što dovodi do još većih gužvi na parkiralištima.

Zoran Janković je u blagdanskom duhu objavio radosnu vijest: autobusni prijevoz bit će besplatan (provjerite kada). Besplatno će se moći voziti do 7. siječnja.
 

Besplatnim javnim prijevozom protiv stalnih gužvi na gradskim prometnicama Bobo
21. 12. 2023

Mjestna općina Ljubljana objavila je radosnu vijest da će gradski prijevoz ovog prosinca biti besplatan. Kako su najavili, žele potaknuti održive načine dolaska ljudi u Ljubljanu i posljedično smanjiti broj automobila u središtu grada.

Tako uz pomoć Javnog poduzeća LPP svakim danom od 21. prosinca do 7. siječnja osiguravaju besplatnu vožnju gradskim autobusima od 17 do 24 sata.

 
Svake godine u blagdansko vrijeme broj posjetitelja Ljubljane naglo raste, a mnogi se za događanja koriste automobilima, što dovodi do gužvi na parkiralištima.

"Kako želimo osigurati što ugodnije blagdansko druženje na prosinačkim događanjima u Ljubljani, pozivamo građane i ostale posjetitelje da se umjesto osobnim automobilom od 17 do 24 sata besplatno voze gradskim autobusima. Osim uklanjanja automobila iz središta grada Ovom mjerom posjetiteljima želimo prije svega osigurati sigurnu i udobnu vožnju do prosinačkih događanja, gdje će moći uživati ​​uz čašu kuhanog vina uz ugodno druženje, te povratak kući", napisali su.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.