Tomaševićev Advent Zagreb ponovno unosi radost i toplinu u zimske dane, a s karticom Zagreb card "besplatan" prijevoz ZET-om!!

VIDEO: U srcu Europe, u podnožju planine uz rijeku Savu, čeka vas grad koji svake zime priča čarobnu božićnu priču. Onaj koji je prožet s toliko topline, ljubavi i svjetla, koji obavija srca posebnom adventskom rapsodijom i koji svake godine stvara zimsku idilu na zagrebačkim ulicama.

Tomaševićev Advent Zagreb ponovno unosi radost i toplinu u zimske dane, a s karticom Zagreb card "besplatan" prijevoz ZET-om!! Samir Cerić Kovačević
8. 11. 2023 | Promo

Advent Zagreb poznata je diljem Europe, ali i šire – što i ne čudi jer je već tri godine zaredom proglašena najboljim europskim božićnim sajmom – a svake godine ova manifestacija svojim skladom poziva sve više posjetitelja koji žele ući u pravi Božić raspoloženje.

Od 2. prosinca do 7. siječnja ove godine svjetlo tisuća i tisuća lampica raspršit će se glavnim gradom, šireći nježnost i romantiku kakvu donosi samo adventsko vrijeme. Ulice, trgovi, šetališta, prolazi, parkovi – posvuda ćete se moći družiti sa svojim najdražima i zagrijati ruke uz šalicu kuhanog vina ili vruće čokolade. Uživajte u mirisima i okusima cimeta, klinčića i domaćih delicija koje će se širiti centrom grada. Ostavite brige iza sebe, nasmijte se žutim licima i prepustite se ritmu blagdanske glazbe koja će vas pratiti cijelo vrijeme!Crkve, ali i prolazi i tuneli postali su art-adventske točke s posebnom ponudom. Predstave, izložbe, glazbene večeri, instalacije, žive jaslice, sve će to biti dostupno u sklopu Adventa! Naravno da će biti ovdje i koncerti na otvorenom iu zatvorenom - bit će i pjesme u tramvajima - kao i prilika za ples i najtoplije običaje poput paljenja plinskih lampi.

Prije svega, zabavni program namijenjen je najmlađima koji s nestrpljenjem očekuju ovu radosnu godinu i ponovno će moći uživati ​​u klizanju, čarobnim svjetlosnim instalacijama, predivnim predstavama, inovativnim igračkama i upoznavanju čuda životinjskog svijeta. Zvuči zanimljivo, zar ne, ali još će vam se više svidjeti adventski program za sve ljubitelje malih krznenih životinja! Pored poznatih destinacija, poput Cat Caffea, gdje posjetitelji mogu uživati ​​u društvu slatkih prijatelja ili se zabaviti šećući okićenim gradskim ulicama, tu su i ove godine posebne božićne priče za kućne ljubimce. Tako je Timeout Heritage Hotel postao mjesto održavanja programa pod nazivom Wooftop Party koji, kao što i samo ime govori, nudi pregršt zabave (i ukusnih zalogaja) za male lajavce, ali i mnoštvo korisnih savjeta za njihove skrbnike.

Tu su, naravno, i drugi zagrebački hoteli koji otvaraju svoja vrata prekrasnoj atmosferi i svoje sobe okružuju crvenom, zelenom i zlatnom bojom. Osim prigodnih blagdanskih aranžmana, na jelovnicima će se naći i zanimljivi božićni specijaliteti, a za sve strane posjetitelje koji se pitaju kako posjetiti sva ta mjesta i kretati se Zagrebom, odgovor je na jednoj kartici: Zagreb Card! Osim što otvara vrata svih ZET-ovih tramvaja i autobusa, omogućuje vam ulazak u brojne zagrebačke muzeje i zoološki vrt, pa nećete propustiti ništa od čarobnog adventskog programa.

Kako Advent Zagreb stvara ovu posebnu atmosferu? Psshsh - tajna je u ovom posebnom blagdanskom duhu. Zajedništvo koje se očituje u suradnji cijelog grada, stanovništva i institucija. Toplina koju osjećamo iz osmijeha na našim licima. Veseli ritam koledarskih pjesama. Božićna čarolija utkana je u svako božićno drvce, svaki orašar, svaki pečeni kesten i svaku glazbenu notu. Na vama je da to doživite!

PROMOCIJSKA OBJAVA

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.