Uvrijedila Srbiju jer koriste smrdljive čučavce! Čak i prijetnje smrću zbog objave?! Simpatična šahovska velemajstorica mnoge je na istoku razljutila fotografijom ... WC-a! (Vidi što se događa)

Na prvi pogled bezazlena objava dovela je Lauru Unuk, čuvenu i uspješnu šahistkinju u nezamislive nevolje... I sve samo zbog toga što je navale kako je u samo deset dana preboljela nekoliko viroza u Albaniji i Srbiji te objavila sliku smrdljivog čučavca za kojeg nije znala ni da postoji, a kamoli da je tako odvratan.

Ona očito nema najbolje mišljenje o Srbiji i Albaniji, uostalom napisala je da se vratila u civilizaciju tek kad se vratila u EU.

Uvrijedila Srbiju jer koriste smrdljive čučavce! Čak i prijetnje smrću zbog objave?! Simpatična šahovska velemajstorica mnoge je na istoku razljutila fotografijom ... WC-a! (Vidi što se događa) Bobo
24. 10. 2023

Slavna slovenska šahistkinja Laura Unuk proteklih je dana boravila u Srbiji i Albaniji, a po dolasku u domovinu s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je svoje iskustvo boravka na jugu Balkana. da je preživjela nekoliko viroza i odigrala čak 18 igrica, kao najgore iskustvo izdvojila je tamošnje javne WC-e.

Ona očito nema najbolje mišljenje o Srbiji i Albaniji, uostalom napisala je da se vratila u civilizaciju tek kad se vratila u Sloveniju.

- "Nakon devet dana u Albaniji i 12 u Srbiji, jako sam sretna što sam se vratila u civiliziranu Slovenija. Preživjela sam nekoliko virusa i 18 izazovnih igrica, ali najveća zagonetka bili su mi ovi WC-i na glavnom autobusnom kolodvoru u Beogradu, koje još ne znam koristiti", napisala je na Instagramu, jer na fotografiji je WC, koji se još uvijek često viđa čak i u - recimo - Italiji. Glavobolje joj je zadavao WC, gdje smo morali puštati vodu. Ispod objave dobila je brojne kritike svojih pratitelja da je razmažena te da su takvi WC-i zapravo još čišći od onih sa školjkom. Mlada šahistica nije uznemirila samo svoje pratitelje, već i srpske medije koji Unuku optužuju da je pošteno uvrijedila Srbiju.

Slovenska šahovska zvijezda brzo je odgovorila na napade srpskih medija.

- "Ne mogu vjerovati da je moja objava na Instagramu uopće dospjela u srpske medije, a sad mi Srbi pokušavaju zabraniti i da igram šah", napisala je na društvenoj mreži i dodala:

- "Da raščistimo: moja objava je očito bila Šala. Beograd je jedinstven grad, a Srbija je jedinstvena država. Ispričavam se jer je na fotografiji bio toalet."

Ali njena objašnjenja nisu spriječila mnoge da je vrijeđaju i prijete joj u komentarima ispod njezine objave koje je Unukova također podijelila s javnošću...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.